Μακελειό στην Γλυφάδα από τον εισβολή ενόπλου σε ναυτιλιακή: Σκότωσε τρεις εργαζόμενους και αυτοκτόνησε ο δράστης στο υπόγειο (φωτο)

Μακελειό στην Γλυφάδα από τον εισβολή ενόπλου σε ναυτιλιακή: Σκότωσε τρεις εργαζόμενους και αυτοκτόνησε ο δράστης στο υπόγειο (φωτο)

Τέσσερις νεκροί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο σε αυτή που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα. Στο κτήριο επικρατούσε πανικός για αρκετή ώρα. Δυστυχώς τρία άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που μπήκαν στο κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή είναι η αδερφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας.

Ο ένοπλος δράστης, ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας, αφού μετά το μακελειό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο νεκρός Αιγύπτιος δράστης ήταν ένας πρώην εργαζόμενος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.