“Μίλα Μου Βρώμικα” – Πέντε Κανόνες για να το Κάνεις Σωστά

“Μίλα Μου Βρώμικα” – Πέντε Κανόνες για να το Κάνεις Σωστά

Αν νομίζεις ότι το σεξ για τις γυναίκες είναι μία καθαρά σωματική πράξη, είσαι μακράν για γελασμένος. Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να πιστεύουν ότι είναι θέμα μεγέθους και αντοχής, αλλά η αλήθεια είναι ότι για τις γυναίκες η σεξουαλική εμπειρία είναι περισσότερο εγκεφαλική. Αν θες, λοιπόν,  να χαρίσεις στη σύντροφό σου μοναδικές ερωτικές στιγμές, τότε φρόντισε πρώτα να διεγείρεις το μυαλό της. 

Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να το πετύχεις αυτό, η απάντηση είναι απλή: μίλα της “βρώμικα”. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, οι γυναίκες λατρεύουν να τους μιλάνε βρώμικα πριν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, γιατί έτσι διεγείρονται εγκεφαλικά. Αρκεί, βέβαια, να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Το ξέρεις ότι μπορούν να έρθουν σε οργασμό χωρίς καν να τις αγγίξεις, μόνο με λόγια! 

Γιατί οι Άντρες Αποφεύγουν να Μιλούν Βρώμικα 

Πολύ λίγοι άντρες χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για να διεγείρουν τις συντρόφους τους. Αυτό συμβαίνει κυρίως, γιατί δεν γνωρίζουν πόση επιρροή έχει στη γυναικεία ψυχοσύνθεση. Άλλοι πάλι, μπορεί να το έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς, αλλά χωρίς επιτυχία. Ειδικά αν η σύντροφός τους αντέδρασε γελώντας, τότε έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους και προτιμούν να μην το ξανακάνουν. Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις, που το έκαναν με άγαρμπο τρόπο, οπότε προσέβαλαν το έτερο ήμισυ και από τότε φοβούνται να μην το ξανακάνουν.  

Οι Πέντε Κανόνες για Σίγουρη Επιτυχία 

Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, σου προτείνω να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μη χαιρόμαστε τον έρωτα. Πάμε, λοιπόν, κατευθείαν στο ψητό. 

  1. Ξεκίνησε Ευγενικά

Η επιτυχία της τεχνικής δεν είναι μόνο τι λες, αλλά και πότε το λες.  Άρα αλλιώς θα ξεκινήσεις να μιλάς όταν είστε ντυμένοι και φιλιέστε και διαφορετικά όταν είστε πάνω στην έξαψη. Για αρχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες φράσεις, που είναι πιο πολύ αισθησιακές και όχι βρώμικες, όπως “πόσο μ’ αρέσει ο τρόπος που μυρίζεις ή που με αγγίζεις”. 

Όταν αυξάνεται η σεξουαλική διέγερση, μπορείς να προχωρήσεις στο παρασύνθημα. Πάντα με αυτοπεποίθηση, μπορείς να της ψιθυρίσεις στο αυτί τι φαντάζεσαι ό,τι της κάνεις. 

  1. Μίλα με Αυτοπεποίθηση 

Για να καταλάβεις αν αυτή η τεχνική είχε επιτυχία στη σύντροφό σου, θα πρέπει τα αποτελέσματα της να είναι η σεξουαλική διέγερση και η αύξηση της έξαψης. Αν, ο μη γένοιτο, η σύντροφός σου καταλήξει να πεθαίνει στα γέλια ή τα πάρει στο κρανίο, τότε σίγουρα κάτι έχει πάει στραβά. 

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πως την ευχή θα καταφέρεις να το πετύχεις, ενώ δεν το έχεις ξαναπροσπαθήσει ποτέ, η απάντηση είναι μία. Εξάσκηση! Πάρε βαθιά ανάσα, κάνε τη φωνή σου λίγο πιο βαριά και αισθησιακή και προσπάθησε να πεις πράγματα, που πιστεύεις ότι θα άρεσαν στην σύντροφό σου. Αν γουστάρεις τις προκλήσεις, μπορείς να ηχογραφήσεις τη φωνή σου και να κάνεις μερικές πρόβες για να δεις πώς ακούγεσαι.  

  1. Χρησιμοποίησε Λεξιλόγιο για Ενήλικες 

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε λέξεις λιγάκι “ακατάλληλες”. Αν δεις ότι σε παίρνει και περισσότερο, τότε μπορείς να χοντρύνεις το παιχνίδι. Μην παρασυρθείς και αρχίσεις τα γλυκανάλατα πάνω στο καλύτερο, γιατί τότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ξενέρωμα.

  1. Κάν’ το Προσωπικό 

Πάμε τώρα στο μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας, γι’ αυτό δώσε βάση. Κάθε φορά που λες κάτι, πρέπει να απευθύνεσαι προσωπικά σε εκείνη. Με άλλα λόγια, μη μιλάς με γενικότητες, αλλά χρησιμοποίησε κτητικές αντωνυμίες. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μη της πεις: “Είσαι μία … και θέλω να σε ….”. Το σίγουρο είναι ότι θα την προσβάλεις, θα την κάνεις να αισθανθεί άσχημα και μπορεί να φας και καμία ξανάστροφη.  

Πες της “Είσαι η … μου”.  Αυτό το “μου” κάνει όλη τη διαφορά. Κάνοντας μία δήλωση πιο προσωπική, μπορείς να πεις πράγματα που όχι μόνο δεν προσβάλλουν, αλλά διεγείρουν σεξουαλικά.  

  1. Παίξε με Απλά Λόγια 

Τις πρώτες φορές μπορεί να προβληματιστείς στο τι να πεις. Η βασική μου συμβουλή είναι να μιλάς απλά. Δεν χρειάζεται σε αυτή την περίσταση να κάνεις τον Μπαμπινιώτη. Πες αυτό που βλέπεις ή αυτό που σκέφτεσαι με απλά λόγια. Δεν είναι ανάγκη να προβληματίζεις την παρτένερ σου με σκέψεις εκείνη την ώρα, ούτε να πρέπει να σου απαντήσει και να την κόψεις πάνω στο καλύτερο. Θα σε παρατήσει και θα κάνει Nationalcasino login Greece για να παίξει φρουτάκια, αντί να παίξει με σένα.