Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν 17χρονο – Τα απανωτά ατυχήματα δοκιμάζουν τις αντοχές του Νοσοκομείου

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν 17χρονο – Τα απανωτά ατυχήματα δοκιμάζουν τις αντοχές του Νοσοκομείου

Από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τροχαία ατυχήματα και απρόοπτα πολιτών που χρειάστηκε να μεταφερθούν στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να διακομιστούν στη ΜΕΘ Αγίου Νικολάου και στο ΠΑΓΝΗ.

Η μέρα ξεκίνησε το πρωί με ένα τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα πίσω από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας σε διασταύρωση του νέου σχεδίου πόλης, όπου ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις. Ένας 17χρονος μαθητής Αλβανικής καταγωγής, οδηγώντας μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αν και φορούσε προστατευτικό κράνος.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου αρχικά ο τραυματισμός του δεν φαινόταν ιδιαίτερα σοβαρός. Επειδή μετά από κάποια ώρα εμφάνισε συμπτώματα επιληψίας, οι ιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγίου Νικολάου ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση του.