Κρήτη: Ομολόγησε και προφυλακίστηκε ο 50χρονος νονός που βίασε το 9χρονο βαφτιστήρι – “Το προκάλεσε ο νεαρός” φέρεται να ισχυρίστηκε

Κρήτη: Ομολόγησε και προφυλακίστηκε ο 50χρονος νονός που βίασε το 9χρονο βαφτιστήρι – “Το προκάλεσε ο νεαρός” φέρεται να ισχυρίστηκε

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι ο 50χρονος νονός… που κατηγορείται ότι βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ως 12 ετών προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας βαρυνόμενος από κακουργηματικές διώξεις που όμως αφορούν και σε ακόμη δύο παιδιά, το αδερφάκι του βαφτιστηριού που κατήγγειλε τα γεγονότα αλλά και το αδερφάκι ενός άλλου επίσης βαφτιστηριού.

Ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και θα μεταφερθεί στις Φυλακές Τριπόλεως. Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του και κατά πληροφορίες δήλωσε συντετριμμένος και άρρωστος! 

Ο άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό φέρεται να έχει αποδεχτεί κάποιες πράξεις που του αποδίδονται. Η απολογία ξεκίνησε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και στις δύο το μεσημέρι είχε επιστρέψει στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί ή όχι η προφυλάκισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η πράξη είχε γίνει δύο φορές στο γραφείο του και το σπίτι του όμως το προκάλεσε ο νεαρός.

Από την πλευρά του ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει!

Ο 50χρονος ομολόγησε τις πράξεις γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του. Το βίντεο το τράβηξε ο ίδιος ο 50χρονος για να το έχει όπως λένε οι πληροφορίες ως απόδειξη ότι ο 15χρονος τότε και σήμερα 20χρονος καταγγέλοντας το προκάλεσε.

Τα κορίτσια δεν τα έχει πειράξει ποτέ και θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι υπερβολέςων οικογενειών με δεδομένη την βόμβα που έπεσε στο σπίτι τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο βίντεο φαίνεται η ερωτική πρωτοβουλία να έρχεται από το νερό αλλά αυτό είναι παγερά αδιάφορο σε ό,τι αφορά το αδίκημα της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση σύμφωνα με το υλικό που είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό συνέβη Δεκέμβριο του 19 που σημαίνει ότι το παιδί ήταν 15,5 ετών.

Είναι από το περιστατικό που συνέβη στο γραφείο το οποίο λέει ότι το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή από ανοησία του και αυτή λέει ότι ήταν η πρώτη φορά.

Ο 51χρονος άνδρας, που φέρεται να ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με πληροφορίες ερασιτεχνικά με τη μουσική, συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Εις βάρος του 51χρονου Ηρακλειώτη έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το ιστορικό της κακοποίησης 

Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται να ξετυλίχτηκε, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ο «νονός» επισκέφτηκε το σπίτι των συντέκνων του με το 20χρονο σήμερα παιδί να αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς του αργότερα του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, το παιδί ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που έζησε από τον πνευματικό του γονέα!

Για 4 χρόνια περίπου, ο άνθρωπος που ορκίστηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων να γίνει πρότυπο για το παιδί, χαρίζοντάς του απλόχερα αγάπη και στοργή, ασελγούσε σε βάρος του, ανήλικου παιδιού τραυματίζοντας το κορμάκι του και προκαλώντας ανείπωτα τραύματα στην αθώα ψυχή του. 

Και κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος της δικαίωσης για το 20χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρεται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019. 

Ζητούν δικαιοσύνη 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για την οικογένεια του 20χρονου η απονομή δικαιοσύνης ήταν μονόδρομος. Οι άνθρωποι απευθύνθηκαν στις αρχές άμεσα. Επι μήνες οι αστυνομία, αφενός ερευνούσε την υπόθεση κι αφετέρου οι οικογένειες των παιδιών προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο προκειμένου και να καταγγείλουν τα όσα έζησαν αλλά και να επουλώσουν τις ανοιχτές πληγές που δημιούργησε στις ψυχούλες του ο «πολυτεχνίτης» νονός. 

Και πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του

Κατά την διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του άντρα βρέθηκε μια κάρτα μνήμης που σύμφωνα με τις πληροφορίες εμπεριέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας κατά ανηλίκου. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για την αποτύπωση των αρρωστημένων πράξεων του φερόμενου ως δράστη με ένα από τα παιδιά που περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος Ηρακλειώτης είχε εξαιρετικά καλές σχέσεις με τις οικογένειες των παιδιών. Οι σύντεκνοί του φαίνεται πως του είχαν τόση εμπιστοσύνη που εμπιστεύονταν το παιδί τους στον νονό. Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως στο μυαλό του είχε άλλα με τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του να λαβώνουν τις ψυχές των παιδιών που για χρόνια παλεύουν με το φάντασμα τις κακοποίησης, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εφιάλτη. 

neakriti.gr