Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους 4 του UEFA Conference League

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους 4 του UEFA Conference League

Το ελληνικό πρωτάθλημα 2023-24 είναι εντυπωσιακό με 4 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συμμετέχουν όλοι στην κούρσα του πρωταθλήματος και 9 παιχνίδια πριν την αυλαία της διοργάνωσης διατηρούν ελπίδες να στεφθούν πρωταθλητές. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Πλέον, μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA και παίρνουν μέρος στα προημιτελικά του Conference League. Για ένα εισιτήριο στους 4 της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός θα παλέψει με την Φενέρμπαχτσε και ο ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ. Στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 22:00. Αυτή η ευρωπαϊκή μονομαχία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Cosmote Sports, όπως και όλοι οι knockout αγώνες του UEFA Conference League. 

Φαβορί για την νίκη στην πρώτη αναμέτρηση τους είναι η Κλαμπ Μπριζ με την νίκη της να δίνεται σε απόδοση 2.01, η ισοπαλία στο 3.58 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 3.52 στην leon17.bet. Ωστόσο οι πιθανότητες για πρόκριση είναι μοιρασμένες με την πρόκριση της βελγικής ομάδα να υπάρχει σε απόδοση 1.74 και της ελληνικής στο 1.98 στην Leon Bet. Εάν πιστεύετε ότι αμφότερες οι δύο ομάδες θα σκοράρουν μπορείτε να επιλέξετε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.81 στην Leon. Σε αυτήν την στοιχηματική εταιρεία είναι διαθέσιμα διάφορα τυχερά παιχνίδια, κορυφαίες αποδόσεις για αθλητικά γεγονότα και προωθητικές ενέργειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε παραπάνω χρήματα!

Παρότι η ελληνική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τον θανάτο ενός νεαρού σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη, δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και πήρε μια τεράστια πρόκριση εις βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μετά από την ήττα με σκορ 0-2 στην Κροατία, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονταν μια μεγάλη εμφάνιση για να κάνει ανατροπή. Αυτό ακριβώς έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και έφερε εις πέρας την μεγάλη ανατροπή λυγίζοντας τους Κροάτες με σκορ 5-1 στην Τούμπα και αφήνοντας τους εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και να κάνουν το βήμα παραπάνω με την συμμετοχή τους στον ημιτελικό. 

Από την άλλη πλευρά, η Κλαμπ Μπριζ δεν αποτελεί φόβητρο για τον ΠΑΟΚ. Όντας 4η στο πρωτάθλημα της χώρας της, εστιάζει την προσοχή της στις ευρωπαϊκές της υποχρέωσεις. Στην φάση των 16 απέκλεισε την Μόλντε με συνολικό σκορ 4-2 στις 2 αναμετρήσεις και 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι. Έτσι φαίνεται πως θα είναι δυνατή μέσα στην έδρα της και θα χτυπήσει την πρόκριση, ενώ θα έχει την απουσία του έμπειρου τερματοφύλακα της Σιμόν Μινιολέ και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.