Κατέβασε το παντελόνι της στη μέση διαδρόμου αεροπλάνου, έκανε την ανάγκη της κι έπειτα έβρισε και απείλησε τους συνεπιβάτες της (video)

Κατέβασε το παντελόνι της στη μέση διαδρόμου αεροπλάνου, έκανε την ανάγκη της κι έπειτα έβρισε και απείλησε τους συνεπιβάτες της (video)

Μάρτυρες μιας απίστευτης σκηνής έγιναν επιβάτες πτήσης από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν μια επιβάτιδα αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της και να κάνει την ανάγκη της στη μέση διαδρόμου του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τη «New York Post», η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, αλλά αυτό δεν της επετράπη από αεροσυνοδό της πτήσης. Εκείνη δεν μπορούσε να κάνει άλλο υπομονή και αποφάσισε να ουρήσει στο διάδρομο του αεροσκάφους μπροστά στους υπόλοιπους έκπληκτους επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μικρά παιδιά.

Πρώτα ζήτησε συγγνώμη από όλους γι’ αυτό που επρόκειτο να κάνει κι έπειτα κατέβασε το παντελόνι της έσκυψε και έκανε την ανάγκη της.

Κι ενώ αρχικά δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, όταν κατάλαβαν άρχισαν να διαμαρτυρόνται και να της φωνάζουν. Η οργή ξεχείλισε μέσα στο αεροπλάνο με τη γυναίκα να αντιδρά και τους απαντά: «Δεν δίνω δεκάρα , άντε γα…τε, πρέπει να κατουρήσω». Συνέχισε να τους βρίζει, ενώ εκτόξευσε και απειλές εναντίον ορισμένων εξ αυτών.

Οι διαπληκτισμοί και λογομαχίες της γυναίκας δεν σταματούσαν, ενώ μια άλλη επιβάτιδα της πτήσης ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα».

«Μια επιβάτιδα αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να καθίσει στην θέση της και αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών. Είχα κυριολεκτικά μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το θέαμα. Απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο επιβάτη», συμπλήρωσε.

«Με απείλησε αφού της είπα να καθίσει κάτω. Ελπίζω να συλληφθεί και να της απαγορευτεί να ξαναπετάξει», κατέληξε.

newsbeast.gr