Κάνε δωρεά… για να μεγαλώσει το στήθος μιας κοπέλας!

Κάνε δωρεά… για να μεγαλώσει το στήθος μιας κοπέλας!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πόθος των ανδρών; Ποια είναι η “αδυναμία” τους όσον αφορά το σώμα μιας γυναίκας;

Και απαντάω μόνος μου: το στήθος!

Τι γίνεται όμως με τις κοπέλες που έχουν μικρό στήθος; Είναι άβυζες δηλαδή;;; Πρέπει να τις καταδικάσουμε και να μην βρουν γκόμενο ποτέ;

ΟΧΙ κυρίες και κύριοι… όλα αυτά γινόταν στην προ-Internet εποχή! Γιατί πλέον…

Υπάρχει το MyFreeImplats

Αναρωτιέστε τι γίνεται; Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
ΑΝ είσαι κοπέλα και έχεις μικρό στήθος, κάνεις την αιτησούλα σου, και περιμένεις δωρεές από άνδρες, και μόλις μαζέψεις το απαραίτητο ποσό, που από όσο βλέπω είναι γύρω στα $5.000, μπορείς στην συνέχεια να κάνεις την εγχείρηση μεγέθυνσης στήθους!!!
ΑΝ είσαι άντρας… και έχεις ένα κόλλημα με τα στήθη, περισσευούμενα χρήματα κτλ, διαλέγεις σε ποια κοπέλα θέλεις να κάνεις δωρεά για να πραγματοποιήσει το όνειρο της!
Όλα αυτά φυσικά δεν γίνονται έτσι “αθώα”. Για να μαζέψει χρήματα μια κοπέλα, πρέπει να βάλει sexy φωτογραφίες ώστε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες! Και φυσικά αν δωρίσεις χρήματα σε κάποια, αποκτάς extra υπηρεσίες όπως live chat και φωτογραφίες και videos!
Η όλη προσπάθεια έχει ενδιαφέρον πάντως… Ρίξτε μια ματιά στο Top Earners , όπου η Sarah κέρδισε το απίστευτο ποσό των $8.300! Καθώς επίσης και σε κάποια Success Stories, με πολλές FREE φωτογραφίες από κοπέλες, πριν και μετά την εγχείρηση…
Παραδείγματα πριν και μετά: