Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Εδώ και αρκετά χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά… Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εφημερίδα Espresso η αγαπημένη ηθοποιός σοκάρει με τις δηλώσεις της. ”Δεν είμαι καλά. Ουρλιάζω από τους πόνους”…

Η τελευταία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ένα αναμμένο κερί στάθηκε η αφορμή να υποστεί εκτεταμμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Νοσηλεύτηκε κλινήρης για μήνες. Έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Στο πλαίσιο της αποθεραπείας της βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο Χαντάσα του Ισραήλ, προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική εγχείριση.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις δραματικές στιγμές, που ζει εδώ και καιρό…

«Για άλλα πήγαμε και άλλα βρήκαν οι γιατροί εκεί. Πήγαμε για πλαστική μετά το κάψιμο. Όταν όμως ο γιατρός είδε τις εξετάσεις αίματος είπε “γεια σας”. Φοβήθηκε. Τρόμαξε.» λέει η Μαίρη Χρονοπούλου, αποκαλύπτοντας ότι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς, όπως τα είχαν σχεδιάσει, και οι γιατροί δεν προχώρησαν στην προγραμματισμένη εγχείριση λόγω της κλονισμένης κατάστασης της υγείας της.

Παλεύοντας με τους αφόρητους πόνους της, αλλά με την αξιοπρέπεια και τη δύναμη, που τη διέκρινε μια ζωή, η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε στο σπίτι της στην Παιανία και προσπαθεί να δει το μέλλον αισιόδοξα.

Δεν έχουμε παρά να τις ευχηθούμε περαστικά από καρδιάς και να της στείλουμε όλη μας την αγάπη.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ