Η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλάει επιτέλους για την Τζούλια

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλάει επιτέλους για την Τζούλια

Τόσο καιρό σιωπούσε… Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει!

Σε μία αποκαλυπτική της συνέντευξη στο περιοδικό Hello, η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλάει για την Τζούλια, το dvd, τους γονείς της και την… καριέρα της. Ποιος είδε την Άρτεμη και δεν την φοβήθηκε…

Όπως είναι λογικό, αφού οι σχέσεις της με τη Τζούλια δεν είναι και οι καλύτερες, η Άρτεμις ”αδειάζει” κυριολεκτικά την Τζούλια και τα όσα ισχυρίζεται για τους γονείς τους, στηρίζοντας με θέρμη την οικογένειά της.

”Μεγάλωσα σε ένα υγιές περιβάλλον. Με γονείς που νοιάζονταν, προστάτευαν και προσπαθούσαν να μας διαπαιδαγωγήσουν με αρχές, αξίες και σεβασμό. Κάθε Σάββατο, το δεύτερο «σπίτι μας» ήταν ένα πολυκατάστημα παιχνιδιών. Όλα μας τα αγόραζαν οι γονείς μας. Ό, τι καλύτερο, ό, τι ακριβότερο, χωρίς να φαίνεται η στέρηση από δικές τους ανάγκες. Άκουσα πολλές ανακρίβειες, ψέματα κα κακοήθειες. Τέλος πια!!!” λέει έξαλλη η Άρτεμις.

Όσο για το περιβόητο ”καυτό” dvd της αδελφής της δηλώνει ντροπιασμένη. ”Ένιωσα όπως θα ένιωθε ο οποιοσδήποτε με μια τέτοια ιστορία. Δε θα πόναγε; Δε θα έκλαιγε; Δε θα ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί;” τονίζει και προσθέτει ότι αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι οι γονείς της…

”Λυπάμαι τους γονείς μου που πονάνε πολύ. Αρρώστησαν! Δε με νοιάζει για μένα. Έχω βρει το δρόμο μου, κάνω τα όνειρά μου, και το κυριότερο: θα στηρίξω τους γονείς μου σε ό, τι κι αν προκύψει. Και να το ξεκαθαρίσω για άλλη μία φορά: Είμαι η Άρτεμις και μόλις τελείωσα με αυτό το θέμα !!! Αν προκληθώ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω” λέει κατηγορηματικά.

Είναι τέτοιος μάλιστα ο θυμός της για την αδερφή της, που η Άρτεμις σκοπεύει να κυκλοφορήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά (τραγουδίστρια είναι η κοπέλα!) με το μικρό της όνομα, αφού δεν θέλει να υπάρχει καμία σύγκριση με την Τζούλια.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ