Διπλή τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός οδηγός μετά από μετωπική σύγκρουση – 64χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο (φωτο)

Διπλή τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός οδηγός μετά από μετωπική σύγκρουση – 64χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο (φωτο)

Με απολογισμό δύο νεκρούς “κλείνει” η σημερινή ημέρα, καθώς σημειώθηκαν δυο θανατηφόρα τροχαίο στην άσφαλτο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, επί του ΒΟΑΚ, λίγο μετά τον κόμβο του Γαλατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος Έλληνας, ο οποίος από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ βαριά.

Στο έτερο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών, οι οποίοι, όπως αναφέρου οι πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν λιγότερο σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. Παράλληλα, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων. Ο άνδρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στον Αποκόρωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 17:00, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με πολύ βαριά τραύματα ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή του Βάμου Αποκορώνου, με τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο να μην έχουν αποσαφηνιστεί.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής διασωληνώθηκε και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ. Ωστόσο, περίπου τρεις ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.

φωτο zarpanews.gr