Διαψεύδουν τα περί χωρισμού τους οι Πιτ-Τζολί και προχωρούν σε αγωγές

Διαψεύδουν τα περί χωρισμού τους οι Πιτ-Τζολί και προχωρούν σε αγωγές

Αγωγή σε βάρος της εφημερίδας που τον Ιανουάριο δημοσίευσε πληροφορίες ότι χωρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα μπαράζ αντίστοιχων δημοσιευμάτων, πρόκειται να καταθέσουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

 

Με τον τρόπο αυτό το ζευγάρι διαψεύδει ότι βρίσκεται σε διάσταση, ενώ -σύμφωνα με το ΒBC- μετά από πολύ καιρό έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, την Κυριακή, στον τελικό του «σούπερ μπόουλ».

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου, η εφημερίδα «News Of The World» ανέφερε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και έχει προσλάβει δικηγόρο για να χειριστεί τη διευθέτηση της κοινής περιουσίας τους και το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο δικηγόρος του ζευγαριού Κιθ Σίλινγκ διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες, μεταφέροντας την πρόθεση των δύο ηθοποιών να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον Σίλινγκ, το ζευγάρι απαιτεί από την εφημερίδα να προχωρήσει σε επανόρθωση και να ανακαλέσει τις ανακριβείς φήμες που αναδημοσιεύτηκαν σε όλο τον κόσμο.

Ο Σίλινγκ επικαλείται και έγγραφη δήλωση του δικηγόρου που εμφανιζόταν ως ο άνθρωπος που χειρίζεται τα του «διαζυγίου» τους.

«Ουδέποτε επικοινώνησα με την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Ουδέποτε συνάντησα τους πελάτες σας» αναφέρει ο Σόρελ Τροπέ σε επιστολή του προς τον Σίλινγκ. 

Η εφημερίδα είχε γράψει πως τον περασμένο Δεκέμβριο το ζευγάρι προσέλαβε τον Τροπέ και ότι με μεσολάβησή του υπήρξε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και για το πώς θα μοιραστεί η κοινή περιουσία τους.

 

ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ