Για άλλη μια χρονιά σάρωσε η Χανιώτικη σχολή χορού Sonarte στο Salsa Spring Festival (φωτο)

Για άλλη μια χρονιά σάρωσε η Χανιώτικη σχολή χορού Sonarte στο Salsa Spring Festival (φωτο)

Με τέσσερα κύπελλα στις αποσκευές τους, επέστρεψε η ομάδα της σχολής χορού Sonarte από το Club Hotel Casino Loutraki, όπου συμμετείχαν με επιτυχία στο 13ο Salsa Spring Festival από τις 16 έως τις 19 Μαΐου.

Ο Διαγωνισμός Salsa Spring Dance Championship 2024 έγινε την Παρασκευή17 Μαΐου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρόλο που είναι πανελλήνιος διαγωνισμός Latin χορού.

Η σχολή χορού Sonarte διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Salsa Pro Am: 1η θέση για τους Αρτεμάκη Παναγιώτη και Πατέρου Σοφία, με χορογράφο τον Παναγιώτη Αρτεμάκη και κοστούμια από την Ιωάννα Πάκου.
  • Bachata Pro Am: 1η θέση για τους Αρτεμάκη Παναγιώτη και Γκαροφάλο Ρομίνα, με χορογράφο τον Παναγιώτη Αρτεμάκη και κοστούμια από τη Χριστίνα Μακράτζη.
  • Salsa Youth Ladies (ηλικίες 15-17): 2η θέση για τη Γκαροφάλο Ρομίνα, με προπονήτρια και χορογράφο την Ελένη Αρτεμάκη και κοστούμι από τη Χριστίνα Μακράτζη.
  • Salsa Junior Ladies (ηλικίες 11-14): 3η θέση για τη Μαλαδρακή Λένα, με προπονήτρια και χορογράφο την Ελένη Αρτεμάκη και κοστούμι από τη Χριστίνα Μακράτζη.

Επιπλέον, για πρώτη φορά συμμετείχε και η 13χρονη Λυδία Τσιμενάκη, η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν επίσης τα σόου από την ομάδα Sonarte Salsa Ladies της Ελένης Αρτεμάκη και την προχωρημένη ομάδα bachata της σχολής “Almas Ardientes”.

To Salsa Spring Festival είναι από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ Latin χορού στον κόσμο, με τη συμμετοχή καταξιωμένων Latin χορευτών από όλο τον κόσμο. Φέτος, στο 13ο Salsa Spring Festival πραγματοποιήθηκαν 80 workshops με κορυφαίους διεθνείς και τους καλύτερους Έλληνες χορευτές, πάνω από 100 χορευτικά shows και συμμετείχαν περισσότερα από 1000 χορευτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη σχολή χορού Sonarte.

Ανδρέα Παπανδρέου 100, Χανιά
+306979779870
www.aera.gr/chania/place/sonarte-dance-company/

Salsa Spring Festival
Almas Ardientes