Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα (φωτο)

Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα (φωτο)

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας 25χρονος άνδρας άνδρας και μία γυναίκα 40 ετών από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο μετά τις 08.00, κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να μετρατραπούν σε άμορφες μάζες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, έσκασε το λάστιχο ενός αυτοκινήτου που κινούνταν προς Σπάτα με αποτέλεσμα να καβαλήσει το διάζωμα και να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα.

Δεν είναι ακόμη γνωστό για ποιο λόγο ο οδηγός του αυτοκινήτου που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα έχασε τον έλεγχο.

Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή. Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου στο irafina.gr, «αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο ατόμων».

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός από την Αστυνομία, ενώ μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες θα δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία.