Χανιά: Συνελήφθησαν οι πέντε που “εισέβαλαν” στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και στο κατάστημα Σταύρος Σπορ (video)

Χανιά: Συνελήφθησαν οι πέντε που “εισέβαλαν” στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και στο κατάστημα Σταύρος Σπορ (video)

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων σε επιχειρήσεις στα Χανιά. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών και ενός αλλοδαπού κατηγορούμενων για κλοπές. Είχαν αφαιρέσει χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 7.391 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, τέσσερις υποθέσεις κλοπών (3 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) οι οποίες διαπράχθηκαν στα Χανιά και για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών και ενός αλλοδαπού κατηγορούμενων για κλοπές.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι, είχαν διαπράξει από κοινού τις ανωτέρω κλοπές-διαρρήξεις, μεταμεσονύκτιες ώρες την 4.2.2024 και την 5.2.2024, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 7.391 ευρώ από τις ανωτέρω εμπορικές επιχειρήσεις.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Στο σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το PARAKRITIKA.GR, οι τρεις από τους πέντε διαρρήκτες “επιθεωρούν” την πόρτα του καταστήματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ επί της οδού Δημοκρατίας και αφού βλέπουν ότι δεν καταφέρνουν να “εισβάλλουν”, βρίσκουν είσοδο από μία πόρτα στην πίσω πλευρά (κεντρική φωτογραφία), που λόγω του υλικού της έχει υποστεί ζημιές από την ισχυρή βροχόπτωση. Οι άλλοι δύο διακρίνονται να… φυλάνε τσίλιες λίγο παραπάνω.