Χανιά: Σήμερα ολοκληρώνεται το πιο χορταστικό Street Food Festival! (φωτο – video)

Χανιά: Σήμερα ολοκληρώνεται το πιο χορταστικό Street Food Festival! (φωτο – video)

Χιλιάδες φίλοι του φαγητού, έδωσαν το παρόν το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων! 

Το χορταστικό από κάθε πλευρά μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του διημέρου, αλλά και οι ξεχωριστές γευστικές επιλογές των περιπτέρων, υπήρξαν η αφορμή να δώσουν το παρόν ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού

Οι μπάντες έδωσαν τον τόνο! Οι The Magic Reed, η Μαίρη Αθανασίου και ο Σταύρος Λαμπρόπουλος ώθησαν το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει με τη ψυχή του. Οι djs N.Vogiatzakis, Hermes, Anonymous, Antonie Z, Jay και Andreasondecks χαρίσουν το ιδανικό soundtrack στους φίλους του φεστιβάλ, ενώ οι μουσικοχορευτικές ομάδες, Artzone, Baila Studio, Flashdance και Bailando ετοίμασαν συγκλονιστικές χορογραφίες, με μικρούς και μεγάλους μαθητές να καταπίνουν τη σκηνή!   

Σα να μην έφτανε αυτό, η Γωγώ Καλληδονάκη δοκίμαζε τις επιδόσεις του κοινού με Food Games by SYNKA που χάρισαν άφθονο γέλιο και απείρου κάλους καταστάσεις, στη σκηνή του φεστιβάλ. 

Οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ απόλαυσαν τους animater ZinZin & Fistiki, έπαιξαν στα φουσκωτά και δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα food games της επόμενης μέρας.

Τα καλύτερα έρχονται στο φινάλε του φεστιβάλ, σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Μαϊου, με ένα εξαιρετικό lineup που θα μας ταξιδέψει σε, Disco, Rock, αλλά και παραδοσιακούς ήχους. σε Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό κοκτέιλ από μπάντες, Djs και χορευτικές ομάδες που θα κλείσει το φετινό Street Food Festival με το καλύτερο τρόπο! 

Ακονίστε τις μασέλες σας, προβάρετε τα dance moves σας και φέρτε μαζί σας την καλύτερη σας διάθεση. 

Η γιορτή φαγητού συνεχίζεται σήμερα την Δευτέρα 27/5 (17.00 – 24.00) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τους μικρούς φίλους.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.