Χανιά: Παραλίγο τραγωδία – Κατέρρευσε μπασκέτα σχολείου (φωτο)

Χανιά: Παραλίγο τραγωδία – Κατέρρευσε μπασκέτα σχολείου (φωτο)

Μπασκέτα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων κατέρρευσε αργά το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε τουλάχιστον ένα παιδί στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στους γονείς των μαθητών του σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή του Αη Γιάννη, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να ζητά τον άμεσο έλεγχο όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου

Δημοτικού Σχολείου Χανίων αναφέρεται σχετικά: “Ο Σύλλογος μας, εμείς οι γονείς του 15ου Δημοτικού, αλλά πιστεύουμε κι όλοι οι γονείς και η εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, είμαστε αναστατωμένοι από την πτώση μπασκέτας που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας. Ήταν πραγματικά τύχη που αυτήν τη στιγμή δεν μιλάμε για τραυματισμό ή για κάτι πιο δυσάρεστο που ούτε καν να σκεφτόμαστε δεν θέλουμε”.

Συνεχίζοντας το Δ.Σ. του Συλλόγου υπογραμμίζει: “Καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου μας και κάθε σημείου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Να εισακουστούν τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει προς τον Δήμο Χανίων για τους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας και την ασφάλεια στην χρήση τους. Δεν θα ανεχτούμε καμία έκπτωση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των παιδιών”.

Χανιώτικα νέα