Χανιά: Πέθανε ο 43χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γαλεράκης

Χανιά: Πέθανε ο 43χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γαλεράκης

Η δεύτερη τραγική απώλεια μέσα σε ακριβώς ένα χρόνο είναι αυτή που θρηνεί ο Ικαρος Μουρνιών με το θάνατο του Παναγιώτη Γαλεράκη.

Ο Γαλεράκης “έφυγε” σε ηλικία μόλις 43 ετών χωρίς ουσιαστικά να καταφέρει να χαρεί τη ζωή που είχε μπροστά του. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του και το μικρό τους παιδί, ηλικίας μόλις τριών ετών.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από μερικούς μήνες εντελώς τυχαία και από τότε ξεκίνησε ένας μακρύς και πολύ δύσκολος αγώνας προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την αρρώστια του… Από την πρώτη στιγμή ο Ικαρος στάθηκε στο πλευρό του, ενισχύοντας εκτός από ηθικά και οικονομικά την οικογένειά του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του σωματείου πήγαν στην οικογένεια του Γαλεράκη. Επίσης, τον τελευταίο καιρό είχαν πυκνώσει οι δράσεις για τον «ποδοσφαιριστή του Ικάρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας» προκειμένου να του δοθεί οικονομική βοήθεια στον μεγάλο αγώνα που έδινε.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 7 Μαΐου 2023 είχε υπάρξει το επίσης τραγικό γεγονός του θανάτου ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που υπηρέτησε την ομάδα του Ικάρου και που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Πολιουδόβαρδα. Ηταν μόλις 47 ετών.

O αδικοχαμένος Πολιουδόβαρδας “έφυγε” από τη ζωή τον Μάιο του 2023.

Μετά από ακριβώς ένα χρόνο και λίγες ημέρες ακολουθεί ο Γαλεράκης, η απώλεια του οποίου βυθίζει ξανά στο πένθος όχι μόνο τον Ικαρο, αλλά και σύσσωμη την οικογένεια του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε η μάχη ήταν άνιση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 13:00 στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Χώρα. Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 12:00.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο Ορίζοντα που στήριξε τον αγώνα του εκλιπόντος.

athlitiko.gr