Χανιά: Νέο επεισόδιο με μαθητή στο 7ο Γυμνάσιο – Ένας δεκαπεντάχρονος στο νοσοκομείο (φωτο)

Χανιά: Νέο επεισόδιο με μαθητή στο 7ο Γυμνάσιο – Ένας δεκαπεντάχρονος στο νοσοκομείο (φωτο)

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίσσονται σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον στο 7ο γυμνάσιο Χανίων.

Μετά το βίαιο περιστατικό με τη μπουνιά του 15χρονου και τα όσα ακολούθησαν, η εισαγγελέας ανηλίκων διέταξε τελικά (δείτε εδώ) – και πάντα σε συνεννόηση με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας και την οικογένεια- ο 15χρονος να πάρει μεταγραφή σε άλλο σχολείο.

Σήμερα το πρωί και ενώ τα παιδιά έκαναν κατάληψη φοβούμενα να συνεχίσουν το μάθημά τους, εμφανίστηκε 15χρονος μαθητής (δράστης του προ ημερών συμβάντος (δείτε εδώ) ο οποίος αφού έσπρωξε συμμαθητές του, ακόμα και καθηγητή του σχολείου, προχώρησε σε ζημιά σε αίθουσα του σχολείου, σπάζοντας με τη γροθιά του μια τζαμαρία παραθύρου!

Στο σημείο έφτασε η μητέρα του που τον πήρε αιμόφυρτο δηλώνοντας την προθεσή της να τον πάει στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων.

Στο σχολείο κλήθηκε αστυνομία γιατί παιδιά και καθηγητές αισθάνονται φόβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποια παιδιά δεν επέστρεψαν στις τάξεις τους και προτίμησαν να φύγουν.

Αυτό που μεταφέρουν όλοι στο zarpanews.gr είναι η αποτυχία της εισαγγελίας αλλά και του ΚΕΔΑΣΥ όλα αυτά τα χρόνια αλλά και προχθές να βρουν μια σωστή λύση για να βοηθήσουν το παιδί.