Χανιά: Κλειστός δρόμος στα Δικαστήρια από σπάσιμο αγωγού νερού (φωτο)

Χανιά: Κλειστός δρόμος στα Δικαστήρια από σπάσιμο αγωγού νερού (φωτο)

Κλειστή για τα οχήματα είναι από τις 9 το πρωί της Τετάρτης η οδός Αντωνίου Γιάνναρη από τη συμβολή με Ι. Σφακιανάκη, στην περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά. Η διακοπή κυκλοφορίας προέκυψε μετά από βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που χρειάστηκε άμεση παρέμβαση από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ ενώ ο δρόμος θα δωθεί ξανά στην κυκλοφορία μετά την αποκατάστασή της.

Άλλωστε για σήμερα Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί και άλλες διακοπές νερού αλλά και κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών:

Αναλυτικότερα:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 από ώρα 09:00 έως 15:00 θα παρατηρηθεί χαμηλή πίεση υδροδότησης στην οδό Ηγουμένου Γαβριήλ από τη συμβολή της με την οδό Σκαλτσούνη έως την οδό Κριτοβουλίδου.

Επίσης αύριο και τις ίδιες ώρες, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην οδό Κ. Μάνου από τη συμβολή της με την οδό Γιαμπουδάκη έως την Παπαναστασίου, στην οδό Χατζηδάκη και στην οδό Παπαναστασίου έως την οδό Σκαλτσούνη.

Τέλος, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σας ενημερώνει ότι από αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί ολιγοήμερη διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ηγουμένου Γαβριήλ, από τη συμβολή της με την οδό Κνωσού έως την οδό Κ. Μάνου.

Οι παραπάνω διακοπές θα πραγματοποιηθούν για τις αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης και την κατασκευή νέων δικτύων, στο πλαίσιο του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ».

zarpanews.gr