Τραγωδία – Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο (φωτο – video)

Τραγωδία – Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο (φωτο – video)

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να υπάρξουν και τραυματισμοί.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα το ΙΧ να κοπεί στην μέση, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του xanthinews.gr, το όχημα διαλύθηκε στην κυριολεξία και τα επιβαίνοντα άτομα διαμελίστηκαν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημά κόπηκε στα δύο και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα η οποία ταξίδεψε πάνω από 150 m.

Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες τρεις από τους οποίους 3 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ξάνθης με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν άντρας της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις νεκρούς εννοεί όλοι τραυματίες έχουνε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.