Σημαντικές επιτυχίες για δύο Χανιώτες αθλητές σωματικής διάπλασης και Fitness σε δύο διαγωνισμούς (φωτο)

Σημαντικές επιτυχίες για δύο Χανιώτες αθλητές σωματικής διάπλασης και Fitness σε δύο διαγωνισμούς (φωτο)

Οι Χανιώτες αθλητές, Δημήτρης Λεβεντάκης και Μιχάλης Χουστουλάκης, πέτυχαν αξιοσημείωτες διακρίσεις στον πρόσφατο διαγωνισμό MR KRITI 2024, καθώς και στο 1ο Grand Prix Αγρινίου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την προπόνηση και υποστήριξη των αθλητών ανέλαβε ο Δημήτρης Λυμπέρης, ιδιοκτήτης του καταστήματος αθλητικής διατροφής Power House στα Χανιά.

Μάθετε περισσότερα για το Power house shop Χανιά

Το RGNS 1ο Grand Prix Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Άνεσις” στην πόλη του Αγρινίου. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο Μιχάλης Χουστουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Men’s Physique Master 40+ και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Men’s Physique 1,75+. Ο Δημήτρης Λεβεντάκης κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Men’s Bodybuilding Masters 50+ και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Men’s Bodybuilding -95 kg.

Οι επιτυχίες τους δεν περιορίστηκαν μόνο στο 1ο Grand Prix Αγρινίου, αλλά συνεχίστηκαν και στον Παγκρήτιο διαγωνισμό σωματικής διάπλασης και Fitness MR KRITI 2024, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1 Ιουνίου, στο Αθλητικό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο Μιχάλης Χουστουλάκης κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση στην κατηγορία Men’s Physique Master 40+ και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Men’s Physique 1,75+. Ο Δημήτρης Λεβεντάκης κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Men’s Bodybuilding Masters 50+ και την τέταρτη θέση στην κατηγορία Men’s Bodybuilding -85 kg.