Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος

Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και πέθανε σήμερα το πρωί στο Λαϊκό νοσοκομείο, ύστερα από μια νοσηλεία που κράτησε για αρκετό διάστημα.

Δύο εβδομάδες πριν τον θάνατό του, ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε κάνει μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, με αφορμή την επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!» είχε αναφέρει στην τελευταία δημοσίευση μέσα από το προφίλ του.

Η αποκάλυψη για τη μάχη με την υγεία του έγινε λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη. «Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή» είπε τον Ιούνιο.

Ακόμη, είχε αποκαλύψει ότι: «Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει “Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου”… Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε».

Σε άλλες δηλώσεις του, δύο μήνες μετά, είχε τονίσει: «Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία».

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια»
Πιο αναλυτικά για το πρόβλημα υγείας του είχε μιλήσει στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», πριν από πέντε μήνες, λέγοντας ότι είχε μία κρεατοελιά η οποία έγινε λίπωμα. Του το αφαίρεσαν, ωστόσο το δείγμα που είχαν κρατήσει οι γιατροί για να κάνουν την βιοψία, το έχασαν.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης τότε δεν έδωσε μεγάλη σημασία και πριν από έναν χρόνο το ίδιο σημάδι έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Τότε το έψαξε περισσότερο και ένας γιατρός του είπε πως έχει κακοήθη όγκο.

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid -19 είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορωνοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του τόνισε: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10» πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

O πατέρας τους Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο.