Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «Σιχαμερά! Νοοτροπία του κω…κοσμου! Σκ…ά κατάφερε» (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «Σιχαμερά! Νοοτροπία του κω…κοσμου! Σκ…ά κατάφερε» (video)

“Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας στη χώρα μας. Δυστυχώς, οι Μπέοι είναι χιλιάδες, μη σας πω εκατοντάδες χιλιάδες”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από τον Στέφανο Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί στον στρατό, ο Γιώργος Λιάγκας δέχθηκε μια σειρά από υβριστικά μηνύματα στα social media. Αρχικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή: «Ότι κατάφερε αυτή εδώ η εκπομπή να πάρει την τελευταία συνέντευξη του Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί στον στρατό, τι να κάνουμε; Όλοι το θέλατε, το καταφέραμε εμείς. Να απολογηθούμε και γι’ αυτό δηλαδή; Να ζητήσουμε συγγνώμη που την έδωσε σε εμάς και δεν την έδωσε αλλού»;

Στη συνέχεια ζήτησε να δείξουν στον αέρα μερικά από τα μηνύματα. «Πάρτε τα γιατί είναι σιχαμερά», ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας από τους συνεργάτες του και ξέσπασε στον αέρα: «Επειδή χθες δαιμονίστηκα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε κάποια από αυτά τα μηνύματα. Ήταν δεκάδες τα μηνύματα αυτά. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας στη χώρα μας. Δυστυχώς, οι Μπέοι είναι χιλιάδες, μη σας πω εκατοντάδες χιλιάδες.

Ένας δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Αν ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα και θα το έλεγα κι εγώ. Δεν είμαι. Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι. Ούτε το έχω γυρίσει στα 53. Δικαίωμά μου.

Τι σημαίνει όμως, ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους ή ένας στρέιτ δημοσιογράφος απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό αρχηγό; Αυτό μήπως μας γυρίζει σε χρόνια πίσω και από τον Μεσαίωνα; Υπάρχουν τέτοιες απόψεις στην κοινωνία; Το λέτε σε έναν πατέρα δύο παιδιών; Δεν ντρέπεστε εσείς που τα γράφετε»;

«Γι’ αυτό λέω δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Τι να κάνει και ο ταλαίπωρος ο Μητσοτάκης, παλεύει μόνος του. Αυτή είναι η χώρα. Είναι η νοοτροπία του κω…κοσμου! Αυτοί είμαστε! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, ρίξτε μια μούτζα, πείτε αυτοί είμαστε και πάμε παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και κατέληξε:

«Δυστυχώς, ο κόσμος δεν αποδέχεται την ισότητα. Ο κόσμος θέλει να κοροϊδεύει τον μαύρο, τον χοντρό, τον ομοφυλόφιλο, τον οποιονδήποτε στα μάτια του φαίνεται διαφορετικός. Ζει σε έναν μικρόκοσμο μιας μίζερης ζωής και αισθάνεται ότι αν πει τον Λιάγκα ομοφυλόφιλο που πήρε συνέντευξη από τον Κασσελάκη, ότι έχει καταφέρει κάτι. Σκ…ά κατάφερε»!

zappit.gr