Οι μαντινάδες του Κονταρού για Βανδή – Μπισμπίκη στο J2US – «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω» (Video)

Οι μαντινάδες του Κονταρού για Βανδή – Μπισμπίκη στο J2US – «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω» (Video)

Καλεσμένος στο J2US το βράδυ του Σαββάτου (6/4) βρέθηκε ο Μανώλης Κονταρός. Ο Χανιώτης λυράρης και τραγουδιστής ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές με τις κρητικές του μελωδίες, ενώ δεν παρέλειψε να πει και μαντινάδες του.

Μία εξ αυτών είχε ως αποδέκτρια τη Δέσποινα Βανδή και αφορούσε στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δέχθηκε το «πείραγμα» του στενού της φίλου, ο οποίος τη ρώτησε μέσω της μαντινάδας εάν σκοπεύει να βάλει… στεφάνι στον γνωστό ηθοποιό, ξεσπώντας σε γέλια.

«Απόψε η παρέα μας γλεντά και ξεφαντώνει, ώπα και πάλι ανταμώσαμε στον Νίκο τον Κοκλώνη. Έλα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη… έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός από τη σκηνή του J2US.

«Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω… έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση απάντηση να δώσω», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

«Η Δέσποινα άκουσε τις μαντινάδες αλλά δεν απάντησε, Μανώλη. Τελικά, στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός; Για να ξέρουμε… θα είμαστε καλεσμένοι;», ρώτησε αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης, με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά με αμηχανία: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα… ο ένας, ο κεντρικός».

zappit.gr