Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας: «Έπεσε από 50μ. αλλά δε βρέθηκε αίμα» (video)

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας: «Έπεσε από 50μ. αλλά δε βρέθηκε αίμα» (video)

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας στην Κρήτη. Η Νικολέτα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από «βουτιά» θανάτου από γέφυρα του ΒΟΑΚ. Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν ακόμα άγνωστα, καθώς ερευνούν εάν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Το κορίτσι έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της, ετοιμαζόταν να δώσει εξετάσεις, ενώ είχε στόχο να σπουδάσει Κτηνιατρική στη Λευκορωσία, απ΄όπου κατάγεται η μητέρα της.

Ο λόγος που η κοπέλα βρέθηκε στη γέφυρα παραμένει μυστήριο, καθώς το σπίτι της βρίσκεται από την άλλη πλευρά του δρόμου. Η γέφυρα απέχει 1,5 ώρα με τα πόδια από το χωριό ή 20 λεπτά από μονοπάτι στο βουνό.

Κρήτη: «Έπεσε από 50 μέτρα και δεν υπάρχει αίμα;» – Οι γονείς της πιστεύουν ότι δεν αυτοκτόνησε

Οι γονείς και η αδελφή της Νικολέτας θεωρούν ότι δεν αυτοκτόνησε και ψάχνουν να βρουν την αλήθεια. Υποστηρίζουν ότι στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός δε βρέθηκε αίμα.

«Είναι δυνατόν να πέφτει κάποιος από τα 50 μέτρα και να μην υπάρχει στο σημείο ούτε ίχνος αίματος;», διερωτήθηκαν στην κάμερα της εκπομπής, από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο κορμί της κόρης τους.

«Μπορεί κάποιος να τη χτύπησε και να την έφερε εδώ με το αυτοκίνητο», υποστήριξε ο πατέρας της, αφήνοντας, έτσι, ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, με εκείνο της αυτοχειρίας να είναι το επικρατέστερο.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τουρίστες την είδαν στη γέφυρα, χωρίς, όμως να δουν την πτώση της. Ενώ, σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε το κορίτσι μόνο του στη γέφυρα, λίγο πριν πέσει στο κενό.

Κρήτη: «Η Νικολέτα δεχόταν bullying στο σχολείο»

Από την πλευρά της, η αδελφή της Νικολέτας είπε πως της είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν bullying στο σχολείο από μαθητές, αλλά και καθηγητές.

«Ξέρω πάρα πολλά για τη Νικολέτα, μιλούσαμε, μου τα έλεγε όλα. Μου είχε πει ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο συνέχεια, μου το έλεγε. Φοβάμαι ότι μπορεί να της έκανε κακό κάποιος, να τη χτύπησε και να την έριξε στο γεφύρι», υποστήριξε στην Κατερίνα Σουλιώτη.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η Νικολέτα βρισκόταν στο σχολείο και έδινε εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε το γραπτό της και έφυγε νωρίτερα, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα του θύματος. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε γράψει κάτι στο τελευταίο γραπτό της στο σχολείο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί.

Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της.

star.gr