Κλείνει η Νεάρχου λόγω του έργου της ΔΕΥΑΧ. Πως θα γίνεται η κυκλοφορία

Κλείνει η Νεάρχου λόγω του έργου της ΔΕΥΑΧ. Πως θα γίνεται η κυκλοφορία

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 θα υπάρχει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στην οδό Νεάρχου (κλειστό το ένα ρεύμα) στην συμβολή της με την οδό Ηγουμένου Γαβριήλ (παραμένει κλειστή).

Καθ’ υπόδειξη του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, παρακαλούνται οι οδηγοί, που κινούνται:

Α) στην Λεωφόρο Καραμανλή στο ρεύμα από Σούδα προς Χανιά, να αποφύγουν την διέλευση από την οδό Νεάρχου, από του ύψος του «Κουμπέ» μέσω των οδών Α. Παναγούλη ή Α. Γογονή.

Β) στην οδό Αποκορώνου με προορισμό την περιοχή των Δικαστηρίων, να χρησιμοποιήσουν την οδό Σολωμού.

Επίσης από την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί ολιγοήμερη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Ηγουμένου Γαβριήλ, από τη συμβολή της με την οδό Αποκορώνου έως την οδό Νεάρχου.

Οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Αποκορώνου και Εφ. Πολεμιστών, προκειμένου να εισέλθουν στην Νεάρχου, θα επιτρέπεται μέχρι το πέρας των εργασιών στα παραπάνω σημεία, να κάνουν αναστροφή στο ύψος του ‘Κρι-κρι’.

Παρακαλούμε τους οδηγούς αύριο Πέμπτη, να περιορίσουν τις διελεύσεις τους από τα παραπάνω σημεία, ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης και την κατασκευή νέων δικτύων, στο πλαίσιο του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ».