Η Ιωάννα Μαλέσκου άστραψε και βρόντηξε on air στους επικριτές της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή, Love It απάντησε στους επικριτές της!
Η Ιωάννα Μαλέσκου άστραψε και βρόντηξε on air στους επικριτές της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή, Love It απάντησε στους επικριτές της!

Έμμεση αλλά και συγκεκριμένη ήταν η απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου σε σχόλια που δέχτηκε αυτές τις μέρες από άλλες εκπομπές. Στην έναρξη του Love It, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας:

«Εμείς είμαστε ο εαυτός μας και το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ βασικό στη ζωή σου και ειδικά στα επαγγελματικά και ειδικά όταν κάνεις αυτό που κάνουμε εμείς. Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα προσωπικά, είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ή να πω κάτι που να αντίκειται με αυτό που είμαι. Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων… μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή μια πρόθεση, θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά».

https://www.youtube.com/watch?v=wt63k6hhgGE

Θυμίζουμε ότι στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Περρής είχε πει στον αέρα ένα ποίημα: «Όταν πέφτουν τα νούμερα υπάρχει ένας μύθος που έρχεται από παλιά, δείξε λιγάκι στήθος». Είχε προηγηθεί, μία μέρα πριν, η εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου με εκρηκτικό μπούστο.

[pt_view id=”074c4b0i96″]

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση – Το τροχαίο με νεκρό 22χρονο στη Σούδα, το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού και οι σχέσεις με αρχηγό κόμματος
  2. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  3. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  4. Χανιά: Η επιχείρηση που αποκάλυψε τη μαφία στην Κρήτη – Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί – Τα δύο αδέλφια με πολυτελή ξενοδοχεία και παρελθόν στους εκβιασμούς οι αρχηγοί
  5. Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Συλλήψεις αστυνομικών, στρατιωτικών και επιχειρηματιών
  6. Χανιά: “Δολοφόνοι”… Γέμισαν συνθήματα τα περιπολικά και τις κλούβες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον θάνατο του Μανιουδάκη (φωτο)
  7. Χανιά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια για την πρώτη δικογραφία – Τους ασκήθηκε δίωξη για τη δεύτερη – Σε εξέλιξη οι απολογίες συλληφθέντων