Ο Harry Potter έπινε και γινόταν στουπί!

Ο "Harry Potter" κάθε φορά που έπινε γινόταν στουπί γιατί  δεν είχε μέτρο στο αλκοόλ. Επί τρία ολόκληρα χρόνια έπινε ασταμάτητα,έχανε τον έλεγχο και έπεφτε αναίσθητος!

Ο 22χρονος Daniel Radcliffe όταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος κι αυτό επηρέαζε τη συμπεριφορά του προς τους άλλους. Ανησύχησε τόσο πολύ που για μερικούς μήνες απομονώθηκε στο σπίτι του.
Ο "Harry Potter" έπινε και γινόταν στουπί!

Ο “Harry Potter” κάθε φορά που έπινε γινόταν στουπί γιατί  δεν είχε μέτρο στο αλκοόλ. Επί τρία ολόκληρα χρόνια έπινε ασταμάτητα,έχανε τον έλεγχο και έπεφτε αναίσθητος!

Ο 22χρονος Daniel Radcliffe όταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος κι αυτό επηρέαζε τη συμπεριφορά του προς τους άλλους. Ανησύχησε τόσο πολύ που για μερικούς μήνες απομονώθηκε στο σπίτι του.


«Είχα ένα συνεχή φόβο για το ποιον θα συναντήσω, τι θα του πω και τι θα του κάνω. Γι’ αυτό το λόγο σταμάτησα να βγαίνω καικλείστηκα στο διαμέρισμά μου», είπε.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο βρετανός ηθοποιός έκοψε το ποτό τον Αύγουστο του 2010 και από τότε δεν έχει βάλει γουλιά στο στόμα του, όπως εξομολογήθηκε.

«Το ποτό έκανε ζημιά στην υγεία αλλά και στη δημόσια ζωή μου. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο αμερικανικό περιοδικό Glamour.

Αυτή τη στιγμή είναι χαρούμενος γιατί βρήκε τη δύναμη να σταματήσει τον εθισμό του. Επίσης, συνειδητοποίησε ότι όσο και να ήθελε να υιοθετήσει ένα lifestyle που θα περιελάμβανε ξενύχτια, πάρτικαι αλκοόλ, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Εξάλλου το δοκίμασε και προφανώς δεν του ταιριάζει!

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση – Το τροχαίο με νεκρό 22χρονο στη Σούδα, το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού και οι σχέσεις με αρχηγό κόμματος
  2. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  3. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  4. Χανιά: Η επιχείρηση που αποκάλυψε τη μαφία στην Κρήτη – Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί – Τα δύο αδέλφια με πολυτελή ξενοδοχεία και παρελθόν στους εκβιασμούς οι αρχηγοί
  5. Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Συλλήψεις αστυνομικών, στρατιωτικών και επιχειρηματιών
  6. Χανιά: “Δολοφόνοι”… Γέμισαν συνθήματα τα περιπολικά και τις κλούβες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον θάνατο του Μανιουδάκη (φωτο)
  7. Χανιά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια για την πρώτη δικογραφία – Τους ασκήθηκε δίωξη για τη δεύτερη – Σε εξέλιξη οι απολογίες συλληφθέντων