Νέος Γολγοθάς για τον Ντίνο Καρύδη

Νέος Γολγοθάς για τον Ντίνο Καρύδη

Τη δική του σκληρή μάχη με τη ζωή καλείται να δώσει ο Ντίνος Καρύδης, καθώς τα αποτελέσματα της βιοψίας, που περίμενε με αγωνία τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του όλον αυτόν τον καιρό, βγήκαν δυστυχώς θετικά.

«Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός», δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος δε χάνει ούτε λεπτό τη δύναμη και το κουράγιο του. Στο πλευρό του οι δύο γυναίκες της ζωή του, η κόρη του, Σμαράγδα, και η σύζυγός του, Τζούλια. «Σ’αγαπάω μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου», του είπε η κόρη του, ενώ για τη γυναίκα του, ο γνωστός ηθοποιός είπε:«Η Τζούλια, η γυναίκα μου είναι ο στυλοβάτης μου».

Μάλιστα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Ντίνος Καρύδης ενημέρωσε με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για την κατάσταση της υγείας του: «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ