Χανιά:Η αστυνομία έκλεισε δρόμο γιατί…. δεν σηκώνουν το τηλέφωνο στο δήμο

Χανιά:Η αστυνομία έκλεισε δρόμο γιατί…. δεν σηκώνουν το τηλέφωνο στο δήμο

Αλίμονο και να είχε συμβεί κάτι σοβαρότερο, θα έπρεπε οι δημότες να περιμένουν μέχρι το πρωί για να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο στο δήμο

Μια βλάβη σε αυτοκίνητο κοντά στην πλατεία του Κατσαμπά, λίγο πριν το γεφυράκι και την διασταύρωση με την Ακρωτηρίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χυθούν λάδια στο οδόστρωμα, προκάλεσε την διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο, αφού η αστυνομία ήταν αδύνατον να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο του δήμου, που έχει την αρμοδιότητα για ρίψη πριονιδιού σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το ατύχημα φαίνεται οτι έγινε σε “ακατάλληλη” για τον δήμο ώρα, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ και παρά τις προσπάθειες της ΕΛΑΣ να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Έτσι, μιας και τα λάδια είχαν απλωθεί σε περίπου 200 με 300 μέτρα και απαιτούνταν ρίψη μεγάλης ποσότητας πριονιδιού για την αποφυγή ατυχήματος , στο επικινδυνα πλέον ολισθηρό οδόστρωμά, η τροχαία αποφάσισε να κλείσει τον δρόμο αποκλείοντας την είσοδο στην Ακρωτηρίου από τον Κατσαμπά και να περιμένει μέχρι αύριο το πρωί, όπου θα επιχειρήσει και πάλι να ενημερώσει την υπηρεσία του δήμου.

Θα περίμενε βέβαια κανείς οτι μεταξύ της ΕΛΑΣ και του δήμου, θα υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας σε 24ωρη βάση, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών όμως όπως αποδεικνύεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Φανταστείτε να είχε συμβεί κάτι σοβαρότερο και να χάνονταν πολύτιμος χρόνος μέχρι να βρεθεί κάποιος να “σηκώσει το τηλέφωνο”.

flashnews.gr