Καλύτερα από ποτέ Canalis-Clooney

Καλύτερα από ποτέ Canalis-Clooney

Μετά την εμφάνιση του George Clooney στο φεστιβάλ των Καννών χωρίς να έχει στο πλάι του την αγαπημένη του Elisabetta Canalis, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν πως υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους… Μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο και για χωρισμό, αφού δεν τους εβλεπαν πια μαζί…

Η Ιταλίδα καλλονή, ωστόσο, έβαλε τέλος μια και καλή στις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν χωριστούς δρόμους και επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με τον γοητευτικό ηθοποιό. “Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτό το διάστημα. Εξαιτίας του άνδρα μου, το παραμύθι μας συνεχίζεται. Είμαστε ένα ζευγάρι που ποτέ δεν βαριέται”, ανέφερε σε ιταλικό περιοδικό.

Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να παντρευτεί τον καλό της στο μέλλον: “πιστεύω πολύ στο γάμο. Στο μέλλον, σκοπεύω να παντρευτώ, αλλά προς το παρόν είμαι και έτσι ευτυχισμένη”. Παρ’όλα αυτά, όπως λέει, το μητρικό της καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει ακόμα. 

Μάλιστα κατηγόρησε τα ξένα tabloids για την αναληθή εικόνα που προβάλλουν προς τα έξω τόσο για εκείνη όσο και για τον αγαπημένο της: “Όποτε βλέπω την φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό, ξέρω τι έχουν γράψει. Λένε όλοι ότι περνάω την ώρα μου οργανώνοντας parties και ότι ο φίλος μου δεν θέλει να με παντρευτεί και να είναι άλλο πια μαζί μου. Ο George, δεν έχει δώσει ΚΑΜΙΑ συνέντευξη για την προσωπική του ζωή από το 1999! Ο,τι διαβάζετε, είναι απλά ένα αναμάσημα όσων έχουν γραφτεί παλαιότερα”.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ