Δεν κρύβει άλλο τη σχέση της η Shakira

Δεν κρύβει άλλο τη σχέση της η Shakira

Η Shakira επιβεβαίωσε επιτέλους τη σχέση της με τον άσο του ποδοσφαίρου Gerard Pique, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο Twitter μια ρομαντική τους φωτογραφία. Μετά τα καυτά φιλιά τους που δημοσιεύτηκαν σε γνωστό περιοδικό, αλλά και τις δηλώσεις του αγαπημένου της πως είναι ερωτευμένος, ήρθε τώρα και η σειρά της…

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η 34χρονη σταρ, η ίδια και ο Pique είναι αγκαλιασμένοι, σε μια παραλία και η Κολομβιανή τραγουδίστρια σχολίασε από κάτω: “Σας παρουσιάζω τον ήλιο μου”, παραδεχόμενη για πρώτη φορά τη σχέση της με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Όταν οι θαυμαστές της την ρώτησαν γιατί τον αποκαλεί ήλιο εκείνη απάντησε μέσω μηνύματος για τι απλά της ομορφαίνει την ζωή της.

Shakira και Pique γνωρίστηκε στα γυρίσματα του videoclip του τραγουδιού για το Μουντιάλ ‘Waka Waka’ και φαίνεται πως ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Τον Ιανουάριο, η Shakira είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφο της Antonio de la Rua. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι συζεί στην Βαρκελώνη, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ