Η Kylie Minogue θέλει να κάνει παιδί με ωάριο άλλης!

Η Kylie Minogue θέλει να κάνει παιδί με ωάριο άλλης!

Το καμπανάκι της μητρότητας φαίνεται πως χτύπησε πιο δυνατά από ποτέ στην Kylie Minogue, η οποία από τότε που η αδερφή της έφερε στον κόσμο το ανιψάκι της, έχει κατενθουσιαστεί μαζί του και δεν το κρύβει. Η δημοφιλής τραγουδίστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποκτήσει ένα παιδί, ακόμα και με ωάριο μιας άλλης γυναίκας!

Η 42χρονη τραγουδίστρια που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από πέντε χρόνια και έδωσε σκληρή μάχη μαζί του, έχει πεισμώσει για τα καλά και δεν έχασε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. Η ίδια μάλιστα έχει εξετάσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

“Δεν ξέρω ακόμη, εάν θα καρποφορήσει κάποια από τις επιλογές που ίσως ακολουθήσω, αλλά χρειάζομαι να τις ψάξω όλες, ώστε να φτάσω στο επιθυμητό, τη δημιουργία μιας οικογένειας. Οι γιατροί μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα τώρα, ειδικά στην Αμερική”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Kylie.

Εκτός, όμως, από τη μητρότητα δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια φάση αναδόμησης, ώστε να βρεθεί και πάλι στα καλύτερά της, προ της περιόδου του καρκίνου. “Δεν θέλω να χάσω άλλο βάρος”, δήλωσε στο περιοδικό Glamour. “Απλώς πρέπει η φόρμα μου και η φυσική μου κατάσταση να επανέλθουν. Πιστεύω ότι τότε θα νοιώθω πως είμαι στο παλιό μου το σώμα, κάτι που θα ήταν εξαιρετικό”, πρόσθεσε. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ