Μόλις χώρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μόλις χώρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Σε συνέντευξή της στο Down Town η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει ότι… μόλις χώρισε, αλλά είναι καλά. ”Είμαι ερωτευμένη με τον εαυ τό μου” δηλώνει και μας φανερώνει πότε ήταν η τελευταία φορά που οδήγησε κλαίγοντας στην Αττική Οδό…

”Πολύ πρόσφατα, γιατί όλα είναι πολύ forte αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Είμαι σε κατάσταση που κλαίω κι οδη γώ μονίμως! Αλλά, εντάξει, θα το ξεπε ράσω. Ξεσπάω στην οδήγηση. Μπαί νω μέσα στο αυτοκίνητο, κάνω βόλτες ακούγοντας μουσική κι αλλάζοντας σταθμούς στο ραδιόφωνο κάθε λεπτό, τραγουδάω, γελάω και κλαίω.” λέει.
Για την Ελεονώρα το δύσκολο μετά από έναν χωρισμό είναι να ξαναβρεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις βάσεις για μία καινούρια αρχή… ”Θέλει δουλειά αυτό” εξηγεί και προσθέτει ”πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι πλέον μόνος σου στη ζωή, να αρχίσεις να ξα να βρίσκεις το δικό σου χώρο και όλο αυτό είναι μια επίπονη διαδικασία που, τελικά, σε οδηγεί στο να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου”.
Όμως κάθε τέλος είναι μια αρχή… ”Τελικά κατάλαβα πως συγκινούμαστε γι’ αυτά που έχουμε κι όχι γι’ αυτά που χά νουμε. Όταν χάσεις κάτι είναι αφορμή για να θυμηθείς τα καλά που έχεις στη ζωή σου: τους φίλους σου, τους δικούς σου ανθρώπους, το ότι έχεις αγαπηθεί κι έχεις αγαπήσει.”
Τελικά η Ελεονώρα είναι μια γυναίκα που ζει (και κυρίως οδηγεί!) με πάθος..

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ