Από τι πάσχει η Nia Vardalos;

Από τι πάσχει η Nia Vardalos;

Ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιόςNia Vardalos, το οποίο κρατούσε καλά κρυμμένο μέχρι τώρα. Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό Glamour, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από θυροειδή, ενώ έχει και αυξημένο σάκχαρο και κινδυνεύει από διαβήτη…

Η Nia Vardalos, την οποία λατρέψαμε μέσα από τις ταινίες ‘Γάμος α λα Ελληνικά’ και ‘Έρωτας α λα Ελληνικά’, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και μέχρι στιγμής γνώριζαν μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι: “Έχω θυρεοειδή, κάτι που σε συνδυασμό με το άγχος των άκαρπων προσπαθειών και τα τόσα χρόνια που έχω περάσει τσιμπολογώντας ενώ γράφω, οδήγησαν σε αυξημένο σάκχαρο”, ανέφερε η ίδια.

“Ο γιατρός μου είπε ότι έχω δύο επιλογές: ή φάρμακα ή διαβήτης”, εξήγησε και πρόσθεσε ότι η τρίτη λύση που της έδωσε ήταν να χάσει κιλά. Τώρα η ηθοποιός είναι αποφασιμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για να θωρακίσει την υγεία της: “Η φιλοσοφία μου είναι πως το πρόβλημά μου δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά κίνητρο”, επισημαίνει και συνεχίζει: “Το ότι χάνω κιλά δεν είναι για μένα το σπουδαιότερο από τα κατορθώματά μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανακτήσω την υγεία μου”, καταλήγει η Vardalos, η οποία έχει σαν στόχο να χάσει 20 κιλά.

Περαστικά και καλή δύναμη ευχόμαστε…

ΠΗΓΗ  ΝΟΟΖ