Χανιά: Παρουσιάζονται οι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τα σκιάδια στο Λιμάνι

Χανιά: Παρουσιάζονται οι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τα σκιάδια στο Λιμάνι

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΚΙΑΔΙΩΝ – ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΟΨΕΩΝ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ”, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο Δήμος Χανίων και Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου οργανώνουν έκθεση όλων των προτάσεων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός μπορεί να μην έδωσε νικητή, όμως η τοποθέτηση σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων θα προχωρήσει με μια συνθετική μελέτη, η οποία θα συνδυάζει στοιχεία των τριών μελετών που διακρίθηκαν και οι οποίες θα εξαγοραστούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις που διακρίθηκαν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Μεγάλο Αρσενάλι και θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε πρωί από τις 8:30 έως τις 14:30 .

Τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 , ώρα 14:00 για ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες σχετικά με την πορεία και τα συμπεράσματα του διαγωνισμού.

zarpa.gr