Κυκλοφορεί το sex tape της Kendra Wilkinson

Κυκλοφορεί το sex tape της Kendra Wilkinson

Όλοι μας έχουμε… προσωπικές στιγμές! Και η εκρηκτική ξανθιά Kendra Wilkinson… Τις οποίες και βιντεοσκόπησε πριν από πέντε χρόνια!

Και τώρα το πληρώνει, αφού η Vivid Entertainment ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το sex tape της Kendra, παρά την άρνησή της…

Το tape, που δείχνει την Kendra σε… πλήρη δράση με πρώην εραστή της, έφτασε στα χέρια της εταιρείας από άγνωστο τρίτο πρόσωπο. Παρά τις προσπάθειες της Kendra να εμποδίσει την κυκλοφορία του – καθότι μικρή και αθώα τότε… – η εταιρεία μοιάζει αποφασισμένη να μην υποχωρήσει και να κυκλοφορήσει το dvd στα τέλη Μαϊου.

”Πιστεύουμε ότι θα είναι το πιο ευπώλητο celebrity sex tape όλων των εποχών!” λέει ο ιδρυτής και αντιπρόεδρος της Vivid Entertainment, Steve Hirsch. ”Το tape ήρθε σε εμάς από τρίτο άτομο και μετά από σύσκεψη με τους δικηγόρους μας είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε δικαίωμα να το κυκλοφορήσουμε. Έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε με την Kendra, αλλά στάθηκε ανέφικτο.” προσθέτει.

Η Kendra πρωταγωνίστησε στο καυτό, ερασιτεχνικό video το 2005, σε ηλικία 18 ετών, και πιθανολογείται ότι ο πρώην εραστής της πούλησε στη συνέχεια το video στην Vivid.

Το πρώην μοντέλο του Playboy και ένα από τα κορίτσια, που συνοδεύουν στις εξόδους του τον Hugh Hefner, κάνει sex με τον παρτενέρ της και φλερτάρει με την κάμερα…

Οι πρώτες φωτογραφίες από το sex tape ήδη κυκλοφόρησαν…

 

kendra1kendra2

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ