Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Socrates

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Socrates

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται από προχθές το πρωί ο τραγουδιστής των Socrates  Αντώνης Τουρκογιώργης, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Κρίσιμη θεωρείται η κατάστασή του και βρίσκεται σε καταστολή.

Στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται η οικογενειά του και οι φίλοι του, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Σήμερα αναμένεται η μεταφορά του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή επέμβαση εμβολής. Πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης των θαυμαστών στην οικογένειά του.

Ο γερόλυκος της rock μουσικής σήμερα θα ξεκινούσε τις live εμφανίσεις του στον “Ζυγό”, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη μπάντα, για να ηχογραφήσει την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, η οποία θα σηματοδοτούσε και το δυναμικό comeback τους. Το συγκρότημα Socrates εμφανίστηκε τη δεκαετία του ’60 με φοβερές επιτυχίες, ενώ οι δίσκοι τους κυκλοφόρησαν και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε περαστικά και καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους που του συμπαραστέκονται.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ