Σε ακύρωση προγραμματισμένων ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία στο Πνευμονολογικό τμήμα φαίνεται πως προχωρά το Νοσοκομείο Χανίων, λόγω της τραγικής υποστελέχωσης της κλινικής από ιατρικό προσωπικό.
Χαρακτηριστική η περίπτωση Χανιώτη ασθενή που απευθύνθηκε στο zarpanews.gr, ο οποίος αναφέρει πως είχε κλείσει ραντεβού από τον Νοέμβριο για το τέλος Φεβρουαρίου ωστόσο την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου δέχθηκε τηλεφώνημα από το νοσηλευτικό ίδρυμα, στο οποίο ενημερώθηκε πως το ραντεβού του ακυρώνεται.
Μάλιστα, όπως του επισημάνθηκε, θα πρέπει να επικοινωνήσει εκ νέου με το νοσοκομείο για να κλείσει το ραντεβού του από τον Μάιο και έπειτα και αυτό με αμφιβολία.
«Μου είπαν ότι το ραντεβού μου ακυρώνεται. Μου είπαν καλέστε τον Μάιο και βλέπουμε».
Ο ασθενής υποστήριξε στο zarpanews.gr πως «εγώ είμαι συνταξιούχος. Δεν έχω τη δυνατότητα να εξεταστώ σε ιδιώτη πνευμονολόγο, καθώς η επίσκεψη αυτή κοστίζει πάνω από 60 ευρώ, κοντά στα 70».