Μπαίνει στο Survivor ο Τριαντάφυλλος – Πότε μπαίνει στο παιχνίδι;

Μπαίνει στο Survivor ο Τριαντάφυλλος – Πότε μπαίνει στο παιχνίδι;

Αν και ο Τριαντάφυλλος είχε μάλλον αποκλείσει το ενδεχόμενο να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star, το Πρωινό ανέφερε ότι τελικά ο γνωστός τραγουδιστής σύντομα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

H συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor All Star θεωρείται πλέον σίγουρη, καθώς αναμένεται να δούμε τον τραγουδιστή να αγωνίζεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο Τριαντάφυλλος έχει αναλάβει ρόλο… κριτή καθώς σχολιάζει αρκετά συχνά τη στάση των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Όλα γίνονται για το παιχνίδι, οκ, είπαμε επαγγελματίας παίκτης, έστρωσε σχέδιο πριν μπει, εγώ σας είπα δεν χώρισαν ποτέ, στον γάμο είπαμε θα τα πούμε, μην μασάτε απλά δεν είμαι εκεί να σας τα έλεγα όλα, ξέρετε εσείς, μόνο αλήθειες από αυτές που μένουν στην ιστορία», έγραψε ο Τριαντάφυλλος σε Instastory.

Πάντως, την Τρίτη (17/1) το «Πρωινό» του ANT1 ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος τελικά θα μπει σύντομα στο Survivor All Star. «Με το που γυρίσει από την Αυστραλία, μετά από μία εβδομάδα θα μπει στο Survivor», ανέφερε ο συνεργάτης της εκπομπής, εξηγώντας ότι ο Ατζούν «είναι πολύ θυμωμένος και με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και με τα κολπάκια των παικτών». Έτσι, ο Τριαντάφυλλος θα είναι μια καλή τονωτική ένεση, αφού πριν δύο χρόνια είχε αποδείξει ότι μπορεί σαν παίκτης να μην ήταν ο πιο δυνατός, αλλά ήταν πολύ δυνατός στο ριάλιτι κομμάτι, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό.

Οι διαρροές που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο Τριαντάφυλλος μάλλον θα μπει στο παιχνίδι σε 15-20 μέρες.