Στέλιος Ρόκκος: Χασίς έχω πιει ένα τσουβάλι

Στέλιος Ρόκκος: Χασίς έχω πιει ένα τσουβάλι

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τίτλο “Ταυτότητα”, καθώς και λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ελλάδα, ο Στέλιος Ρόκκος αποκαλύπτεται στους θαυμαστές του… κάποιοι θα πουν χωρίς φόβο και κάποιοι με περίσσιο θράσος.

Ο 47χρονος τραγουδιστής και συνθέτης δήλωσε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ ότι του αρέσει η αλητεία, ωστόσο τόνισε ότι δεν είναι των άκρων, γι’ αυτό δεν έμπλεξε όταν ήταν μικρός με τα ναρκωτικά, αν και τριγυρνούσε σαν χίπις και έκανε παρέα με τοξικομανείς.

Όταν ήταν 18 χρονών… «αλήτευα πολύ και οι μισοί μου φίλοι ήταν πρεζόνια. Ποτέ δεν δοκίμασα από αυτό το “θέμα”. Αυτό είναι να περάσεις τα όρια. Από μέσα μου ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Όταν όμως με αυτό υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσω πίσω… Μου αρέσει πολύ η ζωή και τη ζω όσο καλύτερα μπορώ».

Ωστόσο, η λέξη «άκρα» έχει διαφορετική έννοια για τον καθένα. Για τον δημοφιλή ερμηνευτή το χασίς δεν ανήκει στην κατηγορία των ναρκωτικών και παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι έχει πιεί αρκετό στη ζωή του.

«Χασίς έχω πιεί με το τσουβάλι. Τους γράφω όλους εκείνους που νομίζουν ότι είναι ναρκωτικό. Έχω καπνίσει 1.000 “τσιγάρα”, αλλά, αν το θεωρείτε ναρκωτικό, σαν θεωρώ όλους ηλίθιους», δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος και υποστήριξε ότι η ινδική κάνναβη είναι απαγορευμένη στις μέρες μας «για να τα “κονομάνε” κάποιοι προδότες».

Πιστεύει ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, που δεν έχει δοκιμάσει χασίς. Τα μισώ τα ναρκωτικά. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που νομίζουν ότι είναι ναρκωτικό, αν υπάρχει χώρος απεξάρτησης για χασίς. Δεν υπάρχει πουθενά, γιατί δεν είναι ναρκωτικό, δεν προκαλεί εθισμό».

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ