Χανιά: Η στιγμή που ποδηλάτες περνούν κόκκινο φανάρι – Τι καταγγέλλει οδηγός (video)

Χανιά: Η στιγμή που ποδηλάτες περνούν κόκκινο φανάρι – Τι καταγγέλλει οδηγός (video)

Βρείτε μας στο youtube και στο instagram

    Τη στιγμή που μια ομάδα ποδηλατών περνά με κόκκινο φανάρι δρόμο της Σούδας κατέγραψε σε βίντεο μια Χανιώτισσα οδηγός.

    Αυτό που ουσιαστικά θέλει να τονίσει η καταγγέλλουσα, είναι πως και οι ποδηλάτες θα πρέπει να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ καταγγέλλει επικίνδυνες καταστάσεις με ποδηλάτες στους δρόμους των Χανίων.

    Πιο αναλυτικά, η οδηγός αναφέρει:

    «Μηπως αντι να τους χαιδευουμε συνεχεια θα επρεπε να ξεκινησει η Πολιτεια να τους βαζει προστιμα μηπως και καταλαβουν οτι εχουν και αυτοι ευθυνες για τα ατυχηματα που τους συμβαινουν? Μονο εγω εχω 2 φορες δει να κατεβαινουν αναποδα τη Ζυμβρακακηδων και 3 να ανεβαινουν αναποδα τη Τζανακακη χωρις καν να σταματανε και να ελεγχουν στις διασταυρωσεις. Καποιες φορες μαλιστα και με ακουστικα στα αυτια ωστε να μην ακουνε κιολας…

    Επισης απειρες φορες ομαδες ολοκληρες (με το ονομα γνωστου συλλογου ποδηλατιστων στη φανελα τους, οπως φαινεται και στο video) να περνουν οπως τωρα με κοκκινο ακομα και στον κομβο του Κλαδισου.

    Αν τους σκοτωνα μπορει να μου πει καποιος γιατι θα επρεπε να τραβιεμαι σε αστυνομιες και να εχω για παντα το βαρος της αφαιρεσης μιας ζωης εστω κι αν δεν εφταιγα;

    Φτανει πια με τις διαμαρτυριες τους οτι δεν τους προσεχουμε και τους σκοτωνουμε. Ας μαθουν πρωτα να σεβονται τους κανονες οδηγησης και μετα να διαμαρτυρονται…».

    Δείτε το βίντεο με τους ποδηλάτες να περνούν το κόκκινο φανάρι:

    zarpanews.gr