Έτρωγε σαλάτα και το πιρούνι της καρφώθηκε σε κάτι αηδιαστικό

Έτρωγε σαλάτα και το πιρούνι της καρφώθηκε σε κάτι αηδιαστικόΗ πρώτη αντίδραση της γυναίκας όταν συνειδητοποίησε τι γινόταν ήταν να κάνει εμετό

Είχε φτιάξει μια σαλάτα με μαρούλι και απολάμβανε το φαγητό της, όταν έπειτα από δυο τρεις μπουκιές το πιρούνι της καρφώθηκε σε κάτι περίεργο και αηδιαστικό.

Ήταν μια... σαύρα νεκρή, όχι και τόσο μικρή, χωρίς την ουρά της.

Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας από το Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών όταν συνειδητοποίησε τι βρισκόταν στο πιάτο της ήταν να κάνει εμετό. Μετά το πρώτο σοκ, η Μισέλ Καρ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, άρχισε να κάνει σκέψεις ότι θα μπορούσε να είχε καταπιεί επικίνδυνα βακτήρια. Ένας φίλος της βιολόγος πιστεύει ότι βρήκε μια σαύρα με μπλε κοιλιά από την Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Καρ, αγόρασε το σακουλάκι με το συσκευασμένο μαρούλι από ένα σούπερ μάρκετ στις 26 Ιανουαρίου. Το συγκεκριμένο μαρούλι διανέμεται από μια εταιρεία στην Καλιφόρνια και εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ δήλωσε πως έχει ειδοποιηθεί ο προμηθευτής για το ιδιαίτερο περιστατικό, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Η γυναίκα επικοινώνησε και με το υπουργείο Υγείας, ενώ η έρευνα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

wire 2238392 1517945628 129 634x475

newsbeast.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση