Είναι ένας (α)θεούλης που σήκωσε σε τσοντοsite... δοξολογίες από ελληνικές εκκλησίες (pics)

Είναι ένας (α)θεούλης που σήκωσε σε τσοντοsite... δοξολογίες από ελληνικές εκκλησίες (pics)Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει τρόμο...

Γυρνά σπίτι από μια κουραστική μέρα, λες κάτσε να μπω λίγο στο Pornhub να... χαζέψω, να πάρω δυνάμεις. Ας μη γελιόμαστε, όλοι (οι άντρες) το κάνουμε, θα το κάνουμε, το έχουμε κάνει.

Και επειδή το Pornhub είναι η «αυτοκρατορία του πορνό», με εκατομμύρια χρήστες, είναι λογικό και το περιεχόμενό του να αφορά αυτά τα εκατομμύρια.

Μπορείς να βρεις ό,τι θες, για όλα τα γούστα: από επαγγελματικά, καλογυρισμένα video, ερασιτεχνικά, ταινίες ολόκληρες, φωτογραφίες, gifάκια ακόμα και... δοξολογίες!

Όχι, δεν κάναμε λάθος, ούτε είμαστε τίποτα σατανισμένοι (sic).

Είναι ένας (α)θεούλης που σήκωσε σε τσοντοsite... δοξολογίες από ελληνικές εκκλησίες (pics)

Υπάρχει ένας τύπος, ο οποίος, στο δημοφιλέστερο site πορνογραφικού περιεχομένου επιλέγει να σηκώνει videάκια από εκκλησίες, με ψαλμούς, με παπάδες, με όλο το πακέτο!

Δεν ξέρουμε τι παίζει στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου, αν το κάνει για τρολιά, αν το κάνει για χαβαλέ, αν το κάνει από αγνή... αθεΐα, αλλά έχει σηκώσει ήδη 19 videos από δοξολογίες και συνεχίζει ακάθεκτος:

Πάντως η προσπάθεία του δε φαίνεται να συγκινεί τους χρήστες του Pornhub καθώς τα περισσότερα views που έχει video του είναι 4,726.

Τι να πούμε, βοήθειά μας...

gazzetta.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση