Τα ρατσιστικά υπονοούμενα της κυρίας πήραν μία επική απάντηση

Τα ρατσιστικά υπονοούμενα της κυρίας πήραν μία επική απάντησηΠερίμενε στη σειρά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αλλά η γυναίκα από πίσω του είχε άλλη άποψη

Σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως περιπτώσεις ρατσιστικών ή ομοφοβικών περιστατικών σε δημόσιους χώρους. Πολλά από αυτά καταγράφονται σε βίντεο ή φωτογραφίες και ανεβαίνουν στα social media με σκοπό τη δημοσιοποίησή τους και την κατακραυγή τους.

Ο Emmit Eclass Walker ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν ο ίδιος να περιμένει στην ουρά ενός γκισέ αεροδρομίου, στις ΗΠΑ. Πίσω του ακριβώς, βρισκόταν μια ξανθιά γυναίκα την οποία υποδείκνυε με ένα βελάκι, γράφοντας: «Αυτή η κυρία είναι αστεία».

Επειδή λοιπόν ο κύριος Walker είναι μαύρος, η κυρία πίσω του στην ουρά θεώρησε πως πρώτη θέση δεν του αρμόζει και απαίτησε να της δώσει τη σειρά του.

Η στιχομυθία τους, όπως τη δημοσίευσε ο ίδιος στο facebook, είναι απολαυστική:

«Εκείνη: Συγγνώμη, πιστεύω πως μάλλον βρίσκεστε σε λάθος σημείο, πρέπει να μας αφήσετε να περάσουμε. Αυτή η σειρά είναι για επιβάτες με προτεραιότητα (priority boarding).

Εγώ: Με το προτεραιότητα, εννοείτε πρώτης θέσης, σωστά;

Εκείνη: Ναι... Τώρα με συγχωρείτε, θα σας καλέσουν όλους εσάς αφού επιβιβαστούμε εμείς.

Εγώ: (της τρίβω το priority boarding pass μου στη μούρη) Μπορείτε να χαλαρώσετε κυρία μου, είμαι στο σωστό σημείο, είμαι εδώ για περισσότερη ώρα, οπότε μπορείτε να επιβιβαστείτε μετά από εμένα.

Εκείνη: (συνεχίζει απτόητη) Πρέπει να είναι στρατιωτικός ή κάτι τέτοια, αλλά εμείς πληρώσαμε για τις θέσεις μας οπότε και πάλι αυτός θα πρέπει να περιμένει.

Εγώ: Όχι, ήμουν πάντα πολύ μεγάλος (σε μέγεθος) για να είμαι σε οποιονδήποτε στρατό. Είμαι απλά ένας αράπης με λεφτά.

Όλοι όσοι περίμεναν στην ουρά, άρχισαν να χειροκροτούν».

Clipboard01
newsbeast.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση