Έπαθε νεκρωτική φλεγμονή από ξύρισμα στο μπικίνι – Δείτε πως έγινε! (photo)

Έπαθε νεκρωτική φλεγμονή από ξύρισμα στο μπικίνι – Δείτε πως έγινε!(photo)Ένα μικρό, ανεπαίσθητο, κόψιμο στο ξύρισμα από το καινούργιο ξυραφάκι της προκάλεσε μια πάρα πολύ σοβαρή μόλυνση από σαρκοφάγο βακτήριο, η οποία την έριξε σε κώμα και της προκάλεσε εκτεταμένες πληγές και απώλεια δέρματος και ιστού στα πόδια της.

Διαβάστε Περισσότερα

Επιβίωσε επτά εβδομάδες στα Ιμαλάια, δίπλα στη νεκρή σύντροφό του. Τον βρήκαν καλυμμένο με σκουλήκια. Η αληθινή ιστορία ενός πραγματικού «survivor»...

Επιβίωσε επτά εβδομάδες στα Ιμαλάια, δίπλα στη νεκρή σύντροφό του. Τον βρήκαν καλυμμένο με σκουλήκια. Η αληθινή ιστορία ενός πραγματικού «survivor»... Ένας 21χρονος πεζοπόρος από την Ταϊβάν που είχε εξαφανιστεί πριν από επτά εβδομάδες στα Ιμαλάια, βρέθηκε ζωντανός.

Διαβάστε Περισσότερα

Η νέα ζωή του δίχρονου παιδιού που κάπνιζε 40 τσιγάρα τη μέρα

Η νέα ζωή του δίχρονου παιδιού που κάπνιζε 40 τσιγάρα τη μέραΣε ηλικία μόλις δύο ετών ένα αγόρι από την Ινδονησία είχε σοκάρει όλο τον κόσμο, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Σήμερα, ο Aldi Rizal από την Ινδονησία είναι ένα συνηθισμένο παιδί.

Διαβάστε Περισσότερα

Σοκάρει το βίντεο με τη θανατηφόρα κίνηση αστυνομικού να ρίξει κάτω μοτοσικλετιστή

Σοκάρει το βίντεο με τη θανατηφόρα κίνηση αστυνομικού να ρίξει κάτω μοτοσικλετιστήΣοκ προκαλεί το βίντεο με την τραγική κατάληξη καταδίωξης υπόπτου από αστυνομικούς στην επαρχία Μπέρκλεϊ της Νότιας Καρολίνας.

Διαβάστε Περισσότερα