Οδηγός Αγορών Χανίων

Οδηγός Αγορών Χανίων
Κάντε τις αγορές στα Χανιά, βρείτε από ρούχα έως Κρητικά προϊόντα, από μοτοσυκλέτες έως τζάκια. Εδώ θα βρείτε αρκετές προτάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια.

Οδηγός Αγορών Χανίων

Ανακαλύψετε μοναδικά ανδρικά αρώματα χύμα στα Χανιά

Ανακαλύψετε μοναδικά ανδρικά αρώματα χύμα στα Χανιά Ψάχνετε να βρείτε στα Χανιά ανδρικά αρώματα χύμα που είναι πιστά αντίγραφα γνωστών αρωμάτων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοση τους όσο και την διάρκειας τους;

Διαβάστε Περισσότερα

Ποια μάρκα αυτοκινήτων είναι πιο αξιόπιστη;

Ποια μάρκα αυτοκινήτων είναι πιο αξιόπιστη;Η αγορά ενός αυτοκινήτου, είτε καινούργιου η μεταχειρισμένου δεν είναι σίγουρα μια απλή διαδικασία. Μέχρι ο αγοραστής να φτάσει στην τελική επιλογή θα εξετάσει πάρα πολλούς τομείς σε ένα μοντέλο, όπως είναι η τιμή, η σχεδίαση, ο κινητήρας, η κατανάλωση, οι επιδόσεις, η ποιότητα, η οδική συμπεριφορά, οι χώροι, η ασφάλεια κ.λπ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακαλύψετε την χειμερινή collection 2017 της Hype exclusive

Ανακαλύψετε την χειμερινή collection 2017 της Hype exclusive Το κατάστημα feel woman στα Χανιά (δείτε εδώ) προτείνει στις γυναίκες την collection winter 2017 Hype exclusive με μοναδικά γυναικεία ρούχα (φόρεματα, μπλούζες, φούστες, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, ζακέτες & πανωφόρια).

Διαβάστε Περισσότερα

Χανιά: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της έκθεσης Οινοκρητικά 2017 (φωτο)

Χανιά: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της έκθεσης Οινοκρητικά 2017Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε χθες στην δεύτερη μέρα της έκθεσης Οινοκρητικά 2017 που γίνεται στο Μεγάλο Αρσενάλι Χανίων (ΚΑΜ) για να γνωρίσει από κοντά διάφορα είδη κρασιών από τους κρητικούς αμπελώνες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στα Χανιά με το νέο Peugeot 3008

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στα Χανιά με το νέο Peugeot 3008Η Ι. Μυλωνάκης Α.Ε. σας προσκαλεί από την Τετάρτη 18 έως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου να γνωρίσετε από κοντά το νέο ευφυΐες με υποδειγματική συμπεριφορά SUV Peugeot 3008 & SUV Peugeot 2008.

Διαβάστε Περισσότερα