Ηype spring summer 2017

Ηype spring summer 2017Η νέα collection Hype spring - summer 2017 με τίτλο «Ζήσε την κάθε στιγμή, γέλα κάθε μέρα, λάμψε σαν αστέρι» θα προσφέρει στυλ και άνεση σε κάθε γυναίκα που θα επιλέξει να ντυθεί με την νέα collection της hype.

Διαβάστε Περισσότερα

Ηelmi spring summer 2017

Ηelmi spring summer 2017Ανακαλύψετε την νέα collection Helmi spring summer 2017 & Helmi by Anna Pelvic με κομψά και άνετα γυναικεία ρούχα (αμάνικα φορέματα, αμάνικες μπλούζες, φούστες, παντελόνια, ζακέτες και αξεσουάρ). 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακαλύψετε μοναδικά ανδρικά αρώματα χύμα στα Χανιά

Ανακαλύψετε μοναδικά ανδρικά αρώματα χύμα στα Χανιά Ψάχνετε να βρείτε στα Χανιά ανδρικά αρώματα χύμα που είναι πιστά αντίγραφα γνωστών αρωμάτων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοση τους όσο και την διάρκειας τους;

Διαβάστε Περισσότερα

Ποια μάρκα αυτοκινήτων είναι πιο αξιόπιστη;

Ποια μάρκα αυτοκινήτων είναι πιο αξιόπιστη;Η αγορά ενός αυτοκινήτου, είτε καινούργιου η μεταχειρισμένου δεν είναι σίγουρα μια απλή διαδικασία. Μέχρι ο αγοραστής να φτάσει στην τελική επιλογή θα εξετάσει πάρα πολλούς τομείς σε ένα μοντέλο, όπως είναι η τιμή, η σχεδίαση, ο κινητήρας, η κατανάλωση, οι επιδόσεις, η ποιότητα, η οδική συμπεριφορά, οι χώροι, η ασφάλεια κ.λπ.

Διαβάστε Περισσότερα