Σκελετούς «γιγάντων», ηλικίας 5.000 ετών, ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Κίνα

Σκελετούς «γιγάντων», ηλικίας 5.000 ετών, ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην ΚίναΑσυνήθιστα ψηλοί και δυνατοί φαίνεται πως ήταν οι αρχαίοι κάτοικοι μιας περιοχής στην ανατολική Κίνα, αν κρίνει κανείς από σκελετούς ηλικίας 5.000 ετών που ανακάλυψαν αρχαιολόγοι.

Διαβάστε Περισσότερα

Παπαδουλάκης και Europol προειδοποιούν για το sextortion (video)

Παπαδουλάκης και Europol προειδοποιούν για το sextortion (video)Η εταιρεία παραγωγής ταινιών INDIGO VIEW σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή αστυνομία (Europol) δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους για τον διαδικτυακό σεξουαλικό εξαναγκασμό

Διαβάστε Περισσότερα

Έεερχεται… Στις 24 Μαΐου στην Ευρώπη το Nokia 3310

Έεερχεται… Στις 24 Μαΐου στην Ευρώπη το Nokia 3310Η HMD Global ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι το σύγχρονο Nokia 3310 έχει αρχίσει να αποστέλνεται στις αγορές διαφόρων χωρών, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές.

Διαβάστε Περισσότερα

Το σουτιέν που ανιχνεύει τον καρκίνο του μαστού

Το σουτιέν που ανιχνεύει τον καρκίνο του μαστούΈνας 18χρονος φοιτητής από το Μεξικό σχεδίασε ένα σουτιέν που μπορεί να βοηθήσει στην διάγνωση του καρκίνου του μαστού, όταν αυτός είναι στα αρχικά του στάδια.

Διαβάστε Περισσότερα

SOS από τους επιστήμονες: Το λιώσιμο των πάγων θα «ξυπνήσει» ιούς εκατομμυρίων ετών

SOS από τους επιστήμονες: Το λιώσιμο των πάγων θα «ξυπνήσει» ιούς εκατομμυρίων ετώνΤην κινητοποίηση της ερευνητικής και ιατρικής κοινότξητας ζητούν εσπευσμένα επιστήμονες απ' όλον τον κόσμο, καθώς το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική,

Διαβάστε Περισσότερα