Έτοιμο για παραγγελίες το ιπτάμενο αυτοκίνητο AeroMobil

Έτοιμο για παραγγελίες το ιπτάμενο αυτοκίνητο AeroMobilΤο AeroMobil Flying Car, ένα υβρίδιο αυτοκινήτου και αεροπλάνου, είναι πλέον έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες από ενδιαφερόμενους αγοραστές, όπως ανακοινώθηκε σε έκθεση στο Μονακό, όπου παρουσιάσθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα

Απαγωγές αρχείων και... υπολογιστών για ψηφιακά λύτρα και στην Κρήτη

Απαγωγές αρχείων και... υπολογιστών για ψηφιακά λύτρα και στην ΚρήτηΠρώτα επιτέθηκαν στις αρχές του 2016. Κάποιος από τους 500 υπαλλήλους εταιρείας με έδρα την Αθήνα κατέβασε ένα αρχείο που δεν έπρεπε.

Διαβάστε Περισσότερα

Τι «λέει» το προφίλ σου στο Facebook για την προσωπικότητά σου

Τι «λέει» το προφίλ σου στο Facebook για την προσωπικότητά σουΜπορεί να μην το πολυσκεφτόμαστε, όμως, το προφίλ που δημιουργούμε ακόμα και σε ένα κοινωνικό δίκτυο, αντικατοπτρίζει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, όπως πόσο ναρκισσιστές ή αισιόδοξοι είμαστε. Αυτό τουλάχιστον βρήκε έρευνα του πανεπιστημίου του Μπρουνέλ.

Διαβάστε Περισσότερα

To κόλπο που μειώνει το άγχος αν φοβάσαι τα αεροπλάνα

To κόλπο που μειώνει το άγχος αν φοβάσαι τα αεροπλάναΓια κάποιους από αυτούς που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο η όλη διαδικασία αντιμετωπίζεται ως Γολγοθάς καθώς τους κυριεύει άγχος για το γεγονός ότι βρίσκονται σε κάποιο σημείο κάπου πάνω από τα 30.000 πόδια από την επιφάνεια της Γης.

Διαβάστε Περισσότερα

Facebook: Διέλυσε κύκλωμα 30.000 ψεύτικων προφίλ

Facebook: Διέλυσε κύκλωμα 30.000 ψεύτικων προφίλΕκτός από την μάχη για την καταπολέμηση των ψευδών – παραπλανητικών ειδήσεων, η Facebook καλείται να δώσει λύση και σε ακόμη ένα πολύ μεγάλο (και σοβαρό) πρόβλημα του κοινωνικού δικτύου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μήπως ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει παραβιαστεί?

Μήπως ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει παραβιαστεί?Οι λογαριασμοί του Facebook δεν είναι μόνο η πιο περιζήτητη λεία για τους χάκερ, αλλά αποτελούν και στόχο κατασκοπείας για ζηλιάρηδες συζύγους ή πρώην, καθώς και για ανταγωνιστές στον εργασιακό χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Είναι επίσημο: Το Facebook σε κάνει δυστυχισμένο

Είναι επίσημο: Το Facebook σε κάνει δυστυχισμένοΟ μέσος χρήστης περνάει περίπου μια ώρα στο Facebook. Ακόμα κι αυτή είναι αρκετή για να σε κάνει πιο δυστυχισμένο, σύμφωνα με νέα έρευνα του Harvard Business Review.

Διαβάστε Περισσότερα