Γιατί η Vodafone ζητάει από τους Έλληνες να κλείνουν τα κινητά για (τουλάχιστον) 48 λεπτά

Γιατί η Vodafone ζητάει από τους Έλληνες να κλείνουν τα κινητά για (τουλάχιστον) 48 λεπτάΗ Vodafone μετά από έρευνα εντόπισε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της Ελλάδας δεν ξεπερνά τα 48 λεπτά

Διαβάστε Περισσότερα

Η Samsung αποκάλυψε γιατί εκρηγνύονται τα Galaxy Note 7 (video)

Η Samsung αποκάλυψε γιατί εκρηγνύονται τα Galaxy Note 7 (video)Η Samsung έκανε τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων σχετικά με την έρευνα που πραγματοποίησε για τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7. Ο Κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας την ώρα που ετοιμάζεται για το Galaxy S8, θέλει να κλείσει έναν δυσάρεστο κύκλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτό είναι το κόλπο για να φύγει ο πάγος από παρμπρίζ του αυτοκινήτου (Video)

Αυτό είναι το κόλπο για να φύγει ο πάγος από παρμπρίζ του αυτοκινήτου (Video)Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε το πρωί (κυρίως) καθώς φεύγουμε για τη δουλειά, είναι ο πάγος που σχηματίζεται επάνω στο παρμπρίζ εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας ή του χιονιού.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιος συναγερμός: Παγόβουνο έτοιμο προς αποκόλληση μπορεί να προκαλέσει άνοδο 10 εκ. στη στάθμη της θάλασσας

Παγκόσμιος συναγερμός: Παγόβουνο έτοιμο προς αποκόλληση μπορεί να προκαλέσει άνοδο 10 εκ. στη στάθμη της θάλασσαςΠαγκόσμιο συναγερμό έχει σημάνει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα παγόβουνο το οποίο «κρέμεται από μια κλωστή» από την Ανταρκτική.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρχή του τέλους για τις κυρτές και τις 3D τηλεοράσεις

Αρχή του τέλους για τις κυρτές και τις 3D τηλεοράσειςΕπιστροφή στον... ίσιο δρόμο φαίνεται πως θα επιχειρήσουν εταιρείες που κατασκευάζουν οθόνες και τηλεοράσεις καθώς τα κυρτά μοντέλα, όπως και τα τρισδιάστατα, δεν κατόρθωσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε Περισσότερα