Ανατριχιαστικό: Αυξάνονται οι παραγγελίες για κούκλες του σεξ που αντικαθιστούν... νεκρές συζύγους

Ανατριχιαστικό: Αυξάνονται οι παραγγελίες για κούκλες του σεξ που αντικαθιστούν... νεκρές συζύγουςΟι θλιμμένοι πελάτες μπορούν να καθορίσουν όλα τα χαρακτηριστικά των ρομπότ, από το χρώμα μαλλιών και τα μάτια μέχρι την απόχρωση της επιδερμίδας και το στυλ που θα έχουν οι τρίχες στο... εφήβαιο

Διαβάστε Περισσότερα

Χάνεται το ανδρικό σπέρμα - 60% μείωση τα τελευταία 40 χρόνια

Χάνεται το ανδρικό σπέρμα - 60% μείωση τα τελευταία 40 χρόνιαΟι αλλαγές στο περιβάλλον, το στρες από τον φρενήρη ρυθμό ζωής, η μόλυνση του αέρα, οι «πλαστικές» τροφές και η φυσική φθορά του DNA, αποτελούν μόνο μερικούς από τους λόγους που έχουν ως επακόλουθο μία τραγική -σε βάθος χρόνου- εξέλιξη για το ανθρώπινο είδος.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεξ το καλοκαίρι: Οι κίνδυνοι και πώς να το απολαύσεις χωρίς άγχος

Σεξ το καλοκαίρι: Οι κίνδυνοι και πώς να το απολαύσεις χωρίς άγχοςΤους καλοκαιρινούς μήνες οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οι ενδυμασίες γίνονται πιο λιτές, οι αναστολές μειώνονται και η ερωτική διάθεση καλπάζει!

Διαβάστε Περισσότερα

Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό

Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμόΟι άνδρες κάνουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Και μπορεί να νομίζουν ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού που λέγεται σεξ, αλλά μερικές φορές (λέμε τώρα) κάνουν λάθος.

Διαβάστε Περισσότερα