Αυτοί είναι οι 12 διαφορετικοί τύποι οργασμού στο σεξ

Η ψυχικήΑυτοί είναι οι 12  διαφορετικοί τύποι οργασμού στο σεξ και σωματική ικανοποίηση που μας προσφέρει το σεξ και ειδικότερα ο οργασμός, είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας.

Διαβάστε Περισσότερα

3 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ (και μάλλον δεν τα ήξερες)

3 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ (και μάλλον δεν τα ήξερες)Νομίζεις ότι ξέρεις και τα πάντα γύρω από τους άντρες και το σεξ; Όχι φίλη μου, να σε ενημερώσω ότι το σεξ είναι ένας τομέας σκοτεινός και αβέβαιος, ο οποίος σου μαθαίνει σχεδόν καθημερινά νέα πράγματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ!Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Μπολόνια επιχείρησαν να εντοπίσουν τα σεξουαλικά φετίχ που έχουν απήχηση στους περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου τα ευρήματά τους να αποτελέσουν βάση για μελλοντικές έρευνες σχετικά με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου στα σεξουαλικά ερεθίσματα.

Διαβάστε Περισσότερα

8 σημάδια που αποδεικνύουν πόσο πολύ σε θέλει!

8 σημάδια που αποδεικνύουν πόσο πολύ σε θέλει!Αν είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή αν βγαίνεις ακόμα τα πρώτα ραντεβού, είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι αν o φίλος σου σε θέλει ή όχι. Ε λοιπόν, αν δεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια τότε σίγουρα σε έχει ήδη ερωτευτεί.

Διαβάστε Περισσότερα