Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το γυμναστήριο Team Health Studio στα Χανιά έχει στόχο να σας μεταμορφώσει προς το καλύτερο, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα ομαδικά-ατομικά προγράμματα άσκησης (personal training).

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως(American College of Sports Medicine), το Team Health Studio προσφέρει υψηλές υπηρεσίες άσκησης και αποκατάστασης για όλους τους αθλούμενους.

Στα ομαδικά προγράμματα θα βρείτε μαθήματα όπως Fitball, Cross Train, TRX, Body power, Hatha yoga, Full Body Conditioning, Body Bike Indoor Cycling κ.α. για αρχάριους ή για προχωρημένους αθλούμενους. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι τύπου commercial, των μεγαλύτερων εταιριών (Reebok, Les Mills, TRX Official, Body Bike Denmark, Lebberts)

Αυτό που σας συνιστούμε να ανακαλύψετε είναι το Body bike Indoor Cycling που είναι ένα ομαδικό μάθημα ποδηλασίας κλειστού χώρου σε στατικά ποδήλατα με έντονη φυσική δραστηριότητα στο ρυθμό της μουσικής. Ο κάθε αθλούμενος ρυθμίζει την ένταση που θέλει να ακολουθήσει, σύμφωνα πάντα με το ρυθμό του instructor κι έτσι μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα σε όποια φυσική κατάσταση και αν βρίσκεται.

Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι η βελτίωση του καρδιοαγγειακού συστήματος, η τόνωση και η σύσφιξη του μυοσκελετικου, η διατήρηση η’ μείωση του σωματικού βάρους και βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης!

Στο Team Health Studio εκτός από τα ομαδικά προγράμματα υπάρχει και η ατομική προπόνηση (personal training) για απώλεια βάρους, γράμμωση, ενδυνάμωση ή αποκατάσταση.

Team Health Studio – Facebook

2 days ago

Team Health Studio

Σε ένα μοναδικό χώρο στο κέντρο της πόλης, ενώνουμε την επιστήμη με τη άσκηση, δίνοντας τα καλύτερα ομαδικά προγράμματα από εξειδικευμένους στο κάθε αντικείμενο trainers. Επέλεξε και εσύ αυτό που σου ταιριάζει, με θέα την παραλία του Κουμ Καπι.

jkg216.wixsite.com/copy-of-askisis-2/about2-c1oou
...

3 weeks ago

Team Health Studio

New season, new era! #team #teamhealthstudio #gym #motivation #athletes #chania #instafit #fatloss #personaltrainer #personaltraining #personaltrainingstudio #crete #creteisland ...

New season, new era! #team #teamhealthstudio #gym #motivation #athletes #chania #instafit #fatloss #personaltrainer #personaltraining #personaltrainingstudio #crete #creteisland
Load more
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Σχεδιασμός της διαδρομής μου